CORONAVIRUS. Rata MORTALITĂȚII în Arad este ALARMANT de mare: Care este situația ACTUALIZATĂ

CORONAVIRUS. Rata MORTALITĂȚII în Arad este ALARMANT de mare: Care este situația ACTUALIZATĂ

Noul coronavirus pare să nu se oprească prea curând în județul Arad, numărul cazurilor și deceselor înregistrate continuând să crească.

Cifrele transmise de către Consiliul Județean ne arată că ieri, 28 aprilie, în județul Arad au fost 527 de cazuri de îmbolnăviri cu Covid-19, înregistrate oficial.

Din acest număr total de pacienți infectați cu noul virus, 54 au decedat, ceea ce înseamnă că rata mortalității raportată la numărul de cazuri este de peste 10% (mai exact 10,25%).

În cursul zilei de astăzi s-a mai anunțat un deces în Arad, cel a unei femei de 62 de ani, a cărei boală i-a debutat în prima zi a lunii aprilie. Aceasta a fost internată în data de 4 aprilie, când a și fost testată și confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Femeia a încetat din viață ieri, având următoarele condiții medicale pre-existente: HTA gr.II. Cardiopatie ischemică cr. Boala Waldenstrom. Trombocitopenie severă.

Cât despre situația din spitale, 118 cadre medicale au fost confirmate pozitiv cu Covid-19, 12 dintre ele fiind internate.

În județul Arad s-a efectuat un număr total de 5.234 teste.

  1. Un MOTIV „bine intemeiat” ca pt judetul Arad sa fie dat un edict prin care sa fim obligati sa mai stam inca o luna in casa.

    Raspunde
  2. Semlecan Ghe. 4 mai, 2020, 9:02 am

    nu va mai saturati de stiri care induc panica..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.