Pistru, în problema Ținutului Secuiesc: PSD și PNL s-au făcut că nu aud

Pistru, în problema Ținutului Secuiesc: PSD și PNL s-au făcut că nu aud

Deputat PMP Eusebiu Pistru a afirmat într-un comunicat de presă că face apel la senatori „să șteargă rușinea cauzată de PSD și să respingă autonomia Ținutului Secuiesc”.

„Din cauza PSD, care este la conducerea Camerei Deputaților, aceasta a adoptat tacit proiectul privind autonomia Ținutului Secuiesc. Ca deputat, nu pot decât să condamn Conducerea PSD-istă a Camerei Deputaților, care pe data de 12 martie a respins, în Biroul Permanent, propunerea PMP de introducere pe ordinea de zi a proiectului UDMR, pentru a fi respins. PSD, cu 5 oameni în Biroul Permanent și PNL, cu 3 oameni, s-au făcut că nu aud mesajul nostru, al celor de la PMP. A fost nu doar o atitudine iresponsabilă, ci și o lovitură la adresa tuturor colegilor mei deputați, cauzată de dorința conducerii PSD de a se gudura pe lângă UDMR. Cei din PSD, începând cu Marcel Ciolacu și ceilalți membri ai Biroului Permanent, liberalii care sunt adevărata falangă USL-istă, se știu ei, ar trebui să fie demiși de urgență”, a afirmat deputatul Eusebiu Pistru.

În final, acesta a precizat: „Ca deputat PMP, fac apel către toți senatorii români să respingă acest proiect antiromânesc și anticonstituțional, pentru a șterge această rușine antiromânească”.

  1. zise surdomutul………

    Raspunde
  2. tu nu ai voie sa comentezi , din punct de vedere politic esti un produs expirat

    Raspunde
  3. in trei ani te-ai perindat pe la trei partide , urmeaza al parule usr.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.