CORONAVIRUS. Situația de la Arad ÎNGRIJOREAZĂ la cel mai înalt nivel

CORONAVIRUS. Situația de la Arad ÎNGRIJOREAZĂ la cel mai înalt nivel

Modul în care au înțeles (sau au știut!) să-și facă treaba cei care gestionează criza generată de coronavirus la Arad dă fiori noului ministru al Sănătății.

Acesta se teme ca nu cumva Aradul să devină un nou caz Suceava, după ce în Spitalul Județean au început să apară primele confirmări de îmbolnăvire a cadrelor medicale – din cauza faptului că primele cazuri cu coronavirus ajunse în spital au fost tratate greșit (exemplu: CORONAVIRUS. La Spitalul Județean e jale. Cazul HALUCINANT al pacientului care a murit de COVID-19 și apelul DISPERAT al medicilor către arădeni: STAȚI ACASĂ! Este SINGURA șansă pe care o aveți).

Provenit din echipa fostului ministru Costache, actualul ministru al Sănătății a atras un semnal de alarmă legat de Arad chiar în deschiderea ședinței de Guvern de ieri.

„Mulţumesc de încredere, este un moment greu (…) şi contez pe ajutorul dumneavoastră al tuturor, mulţumesc şi domnului ministru Costache că am fost în echipa lui şi am putut participa la toate acţiunile pe care le-am îndeplinit, este un moment şi o provocare pentru tot ce înseamnă România în acest moment. Mă întorc de la Constanţa, în care am putut să văd un pic altceva decât vedeam în toată ţara, mă întorc de la Suceava şi văd iar, la fel, acelaşi lucru pe care pot să-l văd, mă întorc de la Arad unde sunt semne, la fel, că avem o situaţie care trebuie controlată, dar, din toate acestea, Suceava rămâne deosebită. Pentru a limita ce este acolo şi pentru a nu avea o altă Suceavă, contez pe ajutorul dumneavoastră”, a declarat Nelu Tătaru în şedinţa de Guvern.

De remarcat, că între timp – aseară – au fost confirmate alte două îmbolnări în cazul unor cadre medicale. Este vorba despre un medic și o asistentă de la Ineu. Situația este cu atât mai gravă cu cât în eventualitatea în care s-ar lua decizia închiderii Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, spitalul din Ineu era vizat pentru a fi transformat în „spital județean”, după modelul celui de la Rădăuți (Suceava).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.