CORONAVIRUS. Suntem foarte aproape! Când se anunță STAREA de URGENȚĂ

CORONAVIRUS. Suntem foarte aproape! Când se anunță STAREA de URGENȚĂ

Raed Arafat, șeful Departamentului penru Situații de Urgență a anunțat că în perioada 1 – 3 august în România ar putea fi îndeplinit criteriul pentru declararea stării de urgență.

„Criteriul enunțat exemplificativ pentru reintrarea în Stare de Urgență, 10.000 de cazuri în cinci zile, ar fi îndeplinit între 1 și 3 august”, a spus Raed Arafat la o televiziune de știri.

Întrebat dacă situația din țară este sub control în acest moment, Raed Arafat a declarat că „nu putem să spunem că este controlată, mai ales în unele zone ale României”.

Acesta s-a referit la creşterea zilnică a numărului de cazuri. „Avem o creştere serioasă, din punct de vedere a răspândirii. Clar că avem o răspândire care, în acest moment, nu este nici în platou, nici în scădere. Deci, dacă este în continuă creştere, clar că situaţia nu este sub control”, a spus Arafat.

  1. Raed Arafat, am auzit ca fratele tau e acuzat de terorism. SI am auzit ca esti mason si nu vrei binele romanilor. Pana la urma urmei tu ce vrei, sa ne rugam mai mult la Dumnezeu sa scada cazurile, sau sa faci planurile Noii Ordini Mondiale si sa ne tii in casa orice ar fi, chiar daca numarul imbolnavitilor va scadea?
    Nu este o acuza, sunt doar un set de intrebari. Si cred ca totusi daca ai cetatenie romana si o functie importanta in stat ar trebui sa ai grija de romani DAR in acelasi timp sa le respecti libertatile fara abuzuri nefondate.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.