Costume şi distracție de Halloween pentru elevii de la Moise Nicoară

Costume şi distracție de Halloween pentru elevii de la Moise Nicoară

Personaje de basm, zâne, prinți și prințese, vrăjitoare și vampiri, cu toții și-au dat întâlnire vineri, 1 noiembrie, în sala festivă a Colegiului Național „Moise Nicoară”, unde a avut loc a 17-a ediție a serbării de Halloween.

Ca în fiecare an, evenimentul a fost organizat și coordonat de prof. Simona Krämer, împreună cu catedra de limba engleză.

Probele evenimentului au fost: proba dovlecilor, parada costumelor și proba costumelor pe perechi, în care fiecare a încercat să-și pună mai bine în evidență creativitatea, spontaneitatea și carisma.

Până ce juriul (format din: prof. Lavinia Pîrv, prof. Mihaela Motorca, Patrick Morari – XIID și Alexia Mănescu – X E) a deliberat caștigătorii, sarcina lor nefiind deloc una ușoară, publicul a fost încântat de o serie de momente artistice.

Cei care au performat pe scenă au fost: Ana Maria Cojocăreanu (XIID), Simina Simion (VI A), Karina Per (VII C) / Darian Ciupuligă și Radu Preda (X D).

La finalul serii a sosit și momentul așteptat cu sufletul la gură de toți elevii participanți, desemnarea premiilor. Cei care s-au făcut remarcați sunt:

PROBA DOVLECILOR:

Premiul I: Ioana Mustață (VII C);

Premiul II: Darius Marinoff (V C);

Premiul III: Cristina Mărienuțiu (VI A);

PARADA COSTUMELOR:

Premiul I: Carla Buzna (VI A);

Premiul II: Amanda Muscă (VI A);
Premiul III: Maria Mizgan ( V C);

PROBA COSTUMELOR PE PERECHI:
Premiul I: Oana Stan și Adnana Bălțat (VII C);

Premiul II: Natalia Sircuța și Tudor Melinte (V A);

Premiul III: Iulia Balaș-Timar și Mara Varodi (V C);

Tot evenimentul a fost prezentat de elevii colegiului: Beatrice Arman, Laura Gubavu (XII D), Andrei Gabor (XI B) și Alexis Herman (IX A).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.