Se apropie BLACK FRIDAY! Ce trebuie să știi despre ziua cu cele MAI MARI REDUCERI din an

Se apropie BLACK FRIDAY! Ce trebuie să știi despre ziua cu cele MAI MARI REDUCERI din an

Se apropie Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri din an, ocazie numai bună pentru pregătirea cadourilor de sărbători.

Black Friday 2019 România se organizează în data de 15 noiembrie 2019. Conform tradiției americane, Black Friday 2019 este în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 29 noiembrie 2019. Trecutul ne spune că e foarte posibil să avem două perioade de reduceri, care se pot extinde peste ambele weekend-uri sub numele de Black Weekend 2019, se arată pe pagina oficială Black Friday România.

Black Friday 2019, ziua cu cele mai mari reduceri din an, se anunță a fi o zi de senzație, datorită experienței acumulate în fiecare an, atât de magazine cât și de cumpărători, dar și datorită diversității magazinelor participante.

Un număr de 105 de magazine vor participa la Black Friday, printre care: eMag, evoMag, answear.ro, libris.ro, f64.ro, Altex, notino.ro, fashiondays.ro, Elefant și multe, multe altele. Lista completă o găsiți aici: https://blackfriday.ro/magazine/

Cele mai așteptate reduceri sunt cele de pe emag.ro, de aceea dacă sunteți interesați de un anumit produs este indicat să îl adăugați la favorite pentru a primi notificare pe e-mail atunci când acesta este la ofertă.

„Astfel, pentru Black Friday 2018, au fost incluse în promoţie peste 3.000.000 de produse, cărora li s-au adăugat oferte speciale de la 6.100 de parteneri din Marketplace. Printre acestea s-au numărat bilete de avion şi la festivaluri, pachete turistice, servicii de înfrumuseţare, ceasuri de lux sau metale preţioase. În topul vânzărilor au intrat electrocasnicele mici, televizoarele, telefoanele, alături de produse IT, pentru casa şi bricolaj, articole fashion şi de îngrijire personală. Pe lângă mii de smartwatch-uri şi console de jocuri, au fost adăugate în coş maşini şi sute de mii de anvelope de iarnă, precum şi alte produse de sezon: freze de zăpadă, aeroterme, instalaţii de brad şi jucării. Black Friday este ziua în care cad recorduri. În 2018, am avut 9.5 milioane de vizite concretizate în 227 ani, 341 zile, 16 ore petrecute de clienţi pe site-ul eMAG. Doar în primele cinci secunde numărul de comenzi a fost de 21.170”, spun reprezentanții eMag, despre evenimentul Black Friday de anul trecut.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.