Cotabiță REVINE ÎN LUMEA MUZICALĂ cu un NOU VIDEOCLIP

Gabriel Cotabiță este bine, dovadă stă faptul că îndrăgitul artist a revenit pe platourile de filmare pentru a înregistra, împreună cu Matteo, un nou videoclip.

Filmările pentru noua piesă au durat mai bine de două ore, timp în care Cotabiță a demonstrat că se simte excelent.

Versurile melodiei au fost scrise înainte de accident, dar mesajul este cât se poate de potrivit. Intitulată sugestiv “Ce zi liniștită”, piesa ne introduce într-o călătorie frumoasă pe tărâmul copilăriei, unde gândurile întunecate şi neliniştite nu îşi au locul.

M-am bucurat să mă întorc pe platoul de filmare şi să duc până la capăt acest proiect care îmi este foarte drag. Sper ca această piesă să transmită cât mai multor oameni cât de important este să ne bucurăm de fiecare clipă”, a mărturisit Gabriel Cotabiţă.

Filmările s-au făcut aproape de Bucureşti, într-un câmp deschis, unde exista doar un copac. Peisajul a fost ales special de către regizor, tocmai pentru a putea fi sugerată şi vizual ideea de întoarcere în timp, spre vremurile copilăriei.

“Ce zi liniștită” se bucură şi de intervenţia unui scurt buletin de ştiri al Andreei Esca în care informaţia de ultima oră este să nu încetăm să iubim viaţa şi clipele senine.

Chiar dacă se simte din ce în ce mai bine, Gabriel Cotabita face în continuare tratamente pentru recuperare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.