Investiţie pentru modernizarea Şcolii Generale din Fântânele

Investiţie pentru modernizarea Şcolii Generale din Fântânele

Elevii din şcoala generală cu predare la clasele V-VIII din comuna Fântânele vor avea în curând toalete moderne. Potrivit PSD, modernizarea şcolii a întâmpinat de-a lungul timpului mai multe piedici, puse culmea de oameni legaţi de comună, dar investiţia este pe cale de a fi realizată prin implicarea primarului din localitate, Emil Otlăcan şi a consilierului judeţean Marius Sulincean.

„Proiectul renovării toaletelor de la Şcoala generală din Fântânele a obţinut prima dată finanţare în anul 2008 de la Guvernul Tăriceanu, proiect derulat prin Inspectoratul Şcolar Arad. În acel moment sunt alocaţi bani pentru reabilitarea instalaţiilor sanitare şi a sistemului de încălzire. În anul 2010 cabinetul PDL condus de Emil Boc taie toate finanţările înainte de finalizarea întregii lucrări. În anul 2014 proiectul trece de la Inspectoratul Şcolar la Primăria din comună iar primarul Otlăcan solicită la CJA alocarea sumei necesare pentru a oferi elevilor condiţii igienico-sanitare civilizate. La vremea respectivă, după ce subiectul a ajuns în discuţii la comisii, am formulat un amendament care însă, culmea, nu trece la vot. Spun culmea pentru că un consilier PDL originar din Fântânele, Ioan Ulici, a votat împotriva intereselor propriei comunităţi locale”, spune consilierul judeţean PSD, Marius Sulincean.

fantanele 1

„Nu ne-am lăsat şi în 2015 în urma demersurilor legale pe care le-am făcut împreună cu echipa mea din primărie am obţinut finanţare de la Guvernul Ponta la redistribuirea sumelor de bani din excedentul buget în luna august iar suma de bani destinată finalizării lucrărilor a fost în sfârşit atribuită. În aceste zile lucrările la noul grup sanitar al şcolii sunt în toi şi foarte curând vor fi terminate. Mă miră atitudinea unor consilieri locali din zona PNL, precum Nicolae Dolha care postează pe reţele de socializare comentarii lipsite de adevăr, dă exemple deplasate şi face comparaţii neavenite din zona unor primării ca Frumuşeni, Zăbrani sau Şagu, primării finanţate de CJA pe criterii politice clientelare de către Guvernul Boc. Tardive comentariile domnului Dolha care în 8 ani de mandat nu a avut nici o interpelare pe subiectul în cauză”, afirmă primarul localităţii Fântânele, Emil Otlăcan.

fantanele 2

fantanele 3

Loading...
 1. a facut denes o poza si toti tremurati pe voi,altfel nu erau gata pana la alegeri.bv denes

  Raspunde
 2. Sulicica vrea primar,Otlacan mai sta un an !

  Raspunde
 3. sulincean se vede dej primar de fantanele.asa se lauda peste tot !

  Raspunde
 4. aveti noroc ca nu mai candideaza Dolha…

  Raspunde
 5. Daca nu se pun pereti intre wc-uri elevii si elevele se obisnuiesc din timp pentru practicarea nudismului. Dai izmenele jos, iti faci treaba, tragi izmenele sus si te duci. Daca altii se uita la tine, te uiti si tu la ei. E mai interesant asa atit pentru tine cit si pentru ailalti si trece mai repede timpul, caci timpul e pretios in ziua de astazi. Imi place.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.