Credea că TOTUL ESTE PIERDUT, dar după două ore cât ȘI-A ȚINUT COPILUL MORT la piept, S-A ÎNTÂMPLAT un lucru care DEPĂȘEȘTE GRANIȚELE ȘTIINȚEI!

Credea că TOTUL ESTE PIERDUT, dar după două ore cât ȘI-A ȚINUT COPILUL MORT la piept, S-A ÎNTÂMPLAT un lucru care DEPĂȘEȘTE GRANIȚELE ȘTIINȚEI!

Era însărcinată cu gemeni și murea de nerăbdare să-și țină copiii în brațe, dar când momentul neașteptat a sosit, a avut parte de ceva incredibil!

Este povestea cutremurătoare a unei mămici, care nu s-a dat bătută când medicii au anunțat-o că unul dintre micuții ei nu mai respiră.

Kate Ogg a născut prematur doi copilași: un băiat și o fetiță, dar, din nefericire, unul dintre micuți nu a rămas în viață. Medicii au anunțat-o pe femeie că nu mai exista nicio speranță pentru micuțul Jamie.

Copilul era mort din punct de vedere clinic, însă mama şi-a dorit să îl ţină la piept pentru a-şi lua adio de la el. Femeia a început să vorbească cu bebeluşul, să îi povestească despre sora sa care se născuse sănătoasă, în timp ce îl mângâia pe spate şi copilul stătea lipit de pielea mamei.

Kate nu se putea despărţi de băiatul ei, aşa că l-a ţinut în braţe timp de două ore. La un moment dat, s-a întâmplat o minune, iar micuțul a început să tragă aer în piept. Medicii i-au spus femeii să nu îşi facă speranţe, căci este vorba despre reflexe ale corpului uman care se manifestă chiar şi după moarte, la un interval scurt de timp. Cu toate acestea, femeia nu şi-a pierdut speranţa, iar în scurt timp Jamie a deschis ochii.

Kate i-a dat sânul şi copilul a început să sugă şi să îşi mişte uşor capul. Toată lumea a fost șocată. Acum Jamie şi sora sa au împlinit 5 luni, sunt sănătoşi şi aduc bucurie părinţilor în fiecare clipă.

 

Foto: winkgo.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.