Creșterea salariului minim a fost adoptată  de Guvern

Creșterea salariului minim a fost adoptată  de Guvern

Creșterea salariului minim a fost adoptată în ședința de guvern ce a avut loc în cursul zilei de miercuri.

Președintele PSD Arad a anunțat că o nouă măsură propusă de PSD în programul „Sprijin pentru România” va intra în vigoare, cu scopul de a-i sprijini pe salariații cu cele mai mici venituri în fața creșterii prețurilor.

„Majorarea voluntară nu pune presiune pe angajatori, dar îi stimulează pe aceștia să ofere salarii mai mari propriilor angajați, prin scutirea de impozit pe cei 200 de lei acordați în plus peste salariul minim. Este o măsură bună pentru angajați, dar și pentru angajatorii care vor să-și păstreze forța de muncă. De asemenea, este o măsură care vizează în primul rând angajații din mediul privat (aici sunt cei mai mulți salariați încadrați la salariul minim). Este evident că această măsură nu compensează în totalitate creșterile de prețuri din ultima perioadă, dar este un ajutor țintit către cei mai vulnerabili salariați unde se resimte cel mai greu inflația. Este un sprijin care diminuează impactul negativ al inflației. În același timp, introducerea acestei scutiri de impozit pe cei 200 în plus la salariul minim este o nouă dovadă că în România nu mai există demult cotă unică de impozitare.”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

  1. Fiforache de Craiova,pripasit pe meleagurile aradene cu ajutorul lui Caprar,inainte de asta expulzat din Dolj de d-na Olguta cea de fier! L a matrasit rau de tot pe Dorel si a devenit presedinte de Arad,caracter monserule,de Dinu Paturica,normal! Darrrr Pistru sta si asteapta momentul sa-l zboare pe oltean,prietenii spun ca nu mai dureaza mult,asteptam sa ne distram!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.