CRIMA care a îngrozit Banatul. Om de afaceri UCIS cu sălbăticie, TRANȘAT și pus în pungi. MOTIVUL este ULUITOR!

CRIMA care a îngrozit Banatul. Om de afaceri UCIS cu sălbăticie, TRANȘAT și pus în pungi. MOTIVUL este ULUITOR!

O crimă desprinsă parcă dintr-un film de groază a șocat Banatul. Un om de afaceri de 63 de ani a fost omorât cu bestialitate, iar apoi trupul i-a fost tranşat într-o biserică şi pus în mai multe pungi de plastic. Motivul scos la iveală de oamenii legii este uluitor.

Victima pe nume Pavel Anka, cetăţean sârb, avea un magazin de produse electrocasnice şi mobilă second-hand în Oraviţa. Bărbatul obișnuia să facă în mod constant drumuri în Serbia de unde își aproviziona magazinele. Ultima dată a fost văzut în viață pe data de 9 februarie, când acesta a plecat la medic în Biserica Albă din Serbia (Bela Crkva), nu departe de granița cu România. De atunci, nimeni nu a mai ştiut nimic de el. Câteva zile mai târziu, dispariţia sa a fost anunţată la Poliţie de fiul bărbatului, potrivit doznajemo.com.

Oamenii legii au început cercetările, iar la scurt timp l-au identificat pe principalul suspect. Este vorba de un bărbat de 39 de ani, în casa căruia, la percheziţii, au fost descoperite, în pungi îngrămădite într-un frigider, bucăţi din trupul omului de afaceri dispărut.

Poliţiştii sârbi aveau să afle detaliile unei crime înfiorătoare. Orbit de gelozie, convins fiind că omul de afaceri avea o aventură cu soţia lui, criminalul l-a ucis cu sălbăticie, după care, cu un topor, a tăiat cadavrul în bucăți pe care le-a aşezat în mai multe pungi. O parte din acestea le-a aruncat pe câmp.

În timpul audierilor, ucigașul a recunoscut crima și le-a spus anchetatorilor că a devenit furios când omul de afaceri i-ar fi cerut să-i înapoieze o sumă de bani. Potrivit anchetatorilor, cei doi se cunoașteau foarte bine.

Bărbatul acuzat de crimă se află acum în arest.

Foto: rtv.net

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.