Profeția ÎNFIORĂTOARE a lui Nostradamus la adresa țării noastre: Când va începe Al Treilea Război Mondial pentru România!

Profeția ÎNFIORĂTOARE a lui Nostradamus la adresa țării noastre: Când va începe Al Treilea Război Mondial pentru România!

Celebrele profeţii ale lui Nostradamus nu ocolesc țara noastră. Într-unul dintre catrenele celebrului profet se face referire atât la România, cât şi la cel de-Al Treilea Război Mondial.

„Amas s’approche venant d’Esclavonie

L’Olestant vieux câte ruinera

Fort desolee vera sa Romainie

Puis la grand flamme estaindre ne scaura”, a scris Nostradamus.

În traducere, aceasta ar suna astfel:

„Din Rusia se apropie în masă…

Distrugătorul va ruina acel oraş,

Violența distrugere „Românie” va suferi,

Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite”.

Lucrarea lui Vlaicu Ionescu un cunoscut decriptor a lui Nostradamus nu a făcut, însă, lumină în cazul folosirii numelui ţării noastre ca fiind „Romainie” în Centurii.

„Aceste rânduri fac, se pare, referire la ţara noastră şi se pot găsi în Centuria V, catrenul 26. Întrebarea care se pune este dacă Nostradamus se referă la ţara noastră inversând doar literele dintr-o greşeală, lucru care este des utilizat de Nostradamus. Acest catren vrea să ne atragă atenţia că următorul război mondial îl va începe Rusia ce va invada ţările vecine de le vest care au aderat la NATO. Simpla greşeală de ortografie sau nu România este ţinta unui atac violent din partea vecinilor care de la est care au subjugat-o aproape 50 de ani”, precizează Ionescu.

Interesant este că acest război va începe numai după ce România o să fie la pământ din punct de vedere economic şi politic: „Fort desolee” se referă la perspectiva unei ţări distruse şi sărăcite. Atunci focurile unui nou război mondial (sau nu) nu o să mai fie oprite şi iadul se va dezlănţui pe Pământ”, mai susține acesta.

Foto: eurogamer.net

  1. Destept mai erea si Nostradamus,de unde stia de ROMANIA,atunci ereau VALAHI,unirea principatelor s-a facut,la vreo 300 de ani de la moartea lui Nostradamus, NATO si mai tirziu. Mare plagiator mai erea si Nostradamus,mai tare decit Ponta

    Raspunde
  2. Iar ati inceput cu prosiile.

    Raspunde
  3. Nostradamus zicea cå romania va fi capitala lumii in viitor asa cå låsatio baltå.

    Raspunde
  4. Destept mai erea si Nostradamus,de unde stia de ROMANIA,atunci ereau VALAHI,unirea principatelor s-a facut,la vreo 300 de ani de la moartea lui Nostradamus, NATO si mai tirziu. Mare plagiator mai erea si Nostradamus,mai tare decit Ponta COLEGU ARE DREPTATE SUNT UNELE LUCRURI CARE NU AU LEGATURA CU SE SE INTAMPLA ACUM.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.