Crima din Vlaicu pune lucrurile în mișcare: Două ordine de protecție provizorii, emise de polițiștii arădeni

Crima din Vlaicu pune lucrurile în mișcare: Două ordine de protecție provizorii, emise de polițiștii arădeni

Tragedia petrecută săptămâna trecută în cartierul arădean Aurel Vlaicu, când un bărbat și-a ucis fosta soție după care s-a sinucis, pare a pune lucrurile în mișcare în ceea ce privește gestionarea cazurilor de violență domestică.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică și cei ai Secției nr. 1 Vlaicu au emis, la sfârșitul săptămânii trecute, două ordine de protecție provizorii.

Un ordin de protecție a fost emis în urma sesizării unei femei de 36 de ani, din Arad, împotriva soțului ei, de 36 de ani, care ar fi lovit-o. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile, bărbatul fiind, de asemenea, evacuat din locuința comună. Oamenii legii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 43 de ani, din Arad, care și-ar fi agresat fosta concubină pe o stradă din municipiu. Și în acest caz, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.