SCANDALOS! Ce se ÎNTÂMPLĂ la Atrium Mall

SCANDALOS! Ce se ÎNTÂMPLĂ la Atrium Mall

Arădenii au răbufnit pe Facebook, nemulțumiți de condițiile de la Atrium Mall.

Tonul l-a dat Sebastian Bulumac, importantă voce a societății civile din Arad.

„In atentia conducerii Atrium Mall: vi se pare normal ca in „cel mai mare shoping center din Arad” toaletele sa arate si sa miroase ca intr-un wc dintr-o gara infecta? Standardul de mall inseamna contract cu firma de curatenie ce curata si igienizeaza de mai multe ori pe zi si ventilatie corespunzatoare. Azi la ora 11:00, practic la o ora dupa deschidere, cand nu era aglomerat, wc-urile de la etajul 1 erau sub orice critica. In general, cu exceptia grupurilor din incinta Cinema City care sunt in regula, evit sa intru in toaletele voastre, dar cand ti-o cere copilul de 3 ani nu ai de ales. Atat de infect era astazi incat copilul mi-a spus ca vrea sa iesim, ceea ce nu mi s-a mai intamplat niciodata. Pot accepta ca unele aspecte tin si de gradul de civilizatie al vizitatorilor, dar nu exista scuze pentru ceea ce am vazut si simtit azi. Rusinos!”, a postat Sebastian Bulumac pe rețeaua de socializare.

Luarea de atitudine a fost salutată de arădeni, care și-au exprimat nemulțumirea în cadrul a zeci de comentarii adăugate la postarea inițială. Aceșta se plâng de mizerie, defecțiuni, chiriile mari, în general de aspectul de continuă degradare care domnește în mall.

https://www.facebook.com/sebastian.bulumac.7/posts/2162726283807238

  1. ce se intampla la mall nu mai mira pe nimeni, in cativa ani o sa ajunga o ruina la fel ca si cel de la iesirea din Arad

    Raspunde
  2. Dl Bulumac are dreptate. Intreg mallul pare al nimanui.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.