CRIMĂ PASIONALĂ în Italia: Un român ŞI-A UCIS iubita, apoi S-A SPÂNZURAT

CRIMĂ PASIONALĂ în Italia: Un român ŞI-A UCIS iubita, apoi S-A SPÂNZURAT

O nouă crimă ai cărei protagoniști sunt doi cetățeni români ține prima pagină a ziarelor din Peninsulă. Un bărbat, cuprins de gelozie, şi-a ucis concubina, după care s-a spânzurat. Oribila crimă a avut loc într-o locuință din centrul istoric al Regiunii Calabria.

Vecinii cuplului au fost cei care au alertat autoritățile, după ce au simţit un miros puternic de putrefacţie pe casa scării. Carabinierii au pătruns în apartamentul românilor, unde i-au găsit pe cei doi fără suflare.

Femeia prezenta mai multe urme de violență, ceea ce-i face pe anchetatori să creadă că aceasta a fost ucisă în bătaie. Ucigașul, un bărbat de 64 de ani, a decis apoi să-și curme viața, spânzurându-se în balcon.

Cuplul nu avea copii, motiv pentru care autoritățile caută, acum, alte rude ale cuplului, care ar trăi în oraș.

Potrivit declarațiilor vecinilor, în trecut, cei doi au avut numeroase conflicte cauzate de gelozie. Anchetatorii încearcă să afle când a fost ultima dată când una dintre cele două victime a fost văzută în viață pentru a putea stabili ziua în care a avut loc oribila crimă.

Faptul că trupurile celor doi au fost găsite în fază avansată de descompunere duce la ipoteza că tragedia a avut loc cu câteva zile în urmă.

Sursa: strettoweb.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.