Cristian Galea: Primăria va sprijini mediul de afaceri din Arad

Cristian Galea: Primăria va sprijini mediul de afaceri din Arad

Mediul de afaceri, antreprenorii locali arădeni, au nevoie de un sprijin real din partea conducerii Primăriei, susţine Cristian Galea, candidatul PMP la funcţia de primar al municipiului Arad.

Antreprenor cu două decenii de experiență, Cristian Galea cunoaște foarte bine care sunt provocările cu care se confruntă mediul de afaceri arădean. Tocmai de aceea, are un program dedicat sprijinirii mediului de afaceri, antreprenorilor locali. „De 20 de ani dețin o mică afacere, adică de suficient timp ca să îmi dau seama care sunt provocările mediului de afaceri arădean. Avem nevoie de o administrație deschisă în a oferi sprijin antreprenorilor locali. În primul rând îmi doresc să atragem investitori noi în Arad, punctul nostru forte fiind poziția geografică a municipiului. Dar avem și arădeni de-ai noștri, buni într-un anumit domeniu, și care doresc să înceapă o afacere. Pentru ei putem asigura facilități fiscale în funcție de realizări. Administrația locală poate oferi beneficii în ceea ce privește taxele și impozitele pentru a-i încuraja. În acest moment avem o impozitare mare și incorectă. Impozitele sunt la fel, indiferent dacă ești în Bujac sau în Podgoria, iar acest lucru nu este normal, impozitele trebuie să fie în funcție de zonă (A, B, C, D). De asemenea, pentru afacerile în derulare administrația locală trebuie să fie mai cooperantă și să fie mai operativă în a răspunde cererilor antreprenorilor”, a declarat Cristian Galea.

„Dacă muncim cu drag, spor și dăruire, ajungem fericiți, în consecință, facem tot #AradulFericit!”, este mesajul candidatului PMP înaintea alegerilor locale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.