Criza refugiaţilor, PREZISĂ de un preot român încă din anii 90! Ce urmează?! „Va fi PUSTIU peste tot”

Criza refugiaţilor, PREZISĂ de un preot român încă din anii 90! Ce urmează?! „Va fi PUSTIU peste tot”

Părintele Ilarion Argatu, care în anii 90 a făcut mai multe profeții sumbre legate de viitorul României, a avertizat şi asupra evenimentelor care au loc în prezent, când Europa se confruntă cu criza refugiaţilor din Orientul Apropiat şi nordul Africii.

Iată ce a spus unul dintre cei mai cunoscuţi duhovnici români: „Respectul şi mila faţă de om va dispărea. De Dumnezeu foarte puţini şi pentru puţin timp îşi vor aduce aminte. Cei ce vor vorbi de Dumnezeu vor suferi de la cei necredincioşi: ocări, bătăi, prigoană, nedreptate, vor fi scoşi din serviciu, din case, alungaţi din comunitate ca pe un rău. Aceştia vor suferi atât de mult încât se vor duce la morminte şi vor striga: «ieşiţi voi din mormânt ca să intrăm noi, că nu mai putem suferi!» se vor duce la munţi şi vor implora ca muntele să-i acopere că nu mai pot răbda”, adăugând că „semnele apocaliptice trebuie să se împlinească”.

Părintele a mai avertizat că în vremurile cele de pe urmă, pe care omenirea pare că le trăieşte acum, „cei mulţi vor fi fiii lui Antihrist şi cei foarte puţini vor rămâne fiii lui Dumnezeu”.

În ceea ce priveşte România, Ilarion Argatu a profeţit că „va fi pustiu peste tot şi jumătate din Bucureşti va fi sub dărâmături”. „Am văzut oraşe şi sate pustii, câmpii verzi, dar pustii”, a mai spus părintele.

Ilarion Argatu (1913 – 1999) a fost preot ortodox, renumit duhovnic și exorcizator român. La șapte ani după moartea sa, în 2006, trupul i-a fost deshumat pentru canonizare și, spre suprinderea tuturor, era aproape intact.

Foto: topromani.ro

  1. preotii toti zic la fel daca ii intrebi. daca ne luam dupa ei sfarsitul lumii trebuia sa fi fost demult

    Raspunde
  2. Prezicerea nu e greu de inteles. La sporul de natalitate inregistrat acum viitorul prezis nu e departe. Avem in tara si acum sate ..pustii;

    Raspunde
  3. mai bine ne pocaim

    Raspunde
  4. Ce pacat ca nu mai traieste parintele! 🙁
    Ar fi scos multe persoane din necazuri…. Incet incet, ramanem ai nimanui…. 🙁

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.