Cu ALDE alegi inspirat! Numărul 1 pe buletinul de vot

Cu ALDE alegi inspirat! Numărul 1 pe buletinul de vot

Optează pentru o politică transpusă în rezultate! Echipa noastră îți va reda importanța cuvenită. Ne găsești în deschiderea listei, pe poziția 1 a buletinului de vot. Poziție pe care dorim să o păstrăm și în preferințele tale! Am pregătit pentru tine candidați de calitate, excelent pregătiți, în care poți avea deplină încredere.

Camera Deputaților: 1. Mihăiță Calimente, 2. Mariana Daniela Dihel, 3. Nicolae Vasii, 4. Ioan Dan Șimon, 5. Valentin Cristian Stoica, 6. Ioan Liviu Tuturici, 7. Marius Mihai Magda, 8. Ionică Marcel Lucoaie, 9. Marioara Junjan.

Senat: 1. Florin Galiș, 2. Ramona Carmen Mădăluță, 3. Daniel Trifon, 4. Alexandru Fica Mircea Onel.

Pentru noi contezi cu adevărat!

ALDE Arad

  1. A aparut echipa 3 lulele,trei surcele!vreti votul nostru?Calimache care nu a facut nimic ptr.aradeni,Galis care a distrus si pus pe butuci SANEVITUL si d-ra invatatoare cu 2 facultati,care …ce sa zic ca este doamna si nu se cade ….dar le-a facut degeaba.

    Raspunde
  2. Mai,mai,neinspirata ai fost” draga candidata”,nu stiu ce sa cred,ti-a inspirat tie CEVA oparitul,dar fals,ai picat in derizoriu.Avea-i o sansa peste 4 ani daca nu pune-ai botul la linguselile lui papagalis,ei ce sa-i faci

    Raspunde
  3. Dati cu sare,dati cu sare,ptiu,,,,,

    Raspunde
  4. Cucuvelele va aleg,ca ardenii nu sunt prosti.

    Raspunde
  5. Ati intrat cu forta in ALDE si dupa ce a fost trecuta printr-un ciur,la masa gata pusa ,pana atunci v-ati balacarit prin alte partide si ati ars in urma voastra,Dumnezeu sa ne fereasca de creaturi ca voi.

    Raspunde
  6. SA VA VOTEZE BULGARII.

    Raspunde
  7. Parasutelor nu veti putea voi trada, cate voturi noi vom aduce !!!!FORZA ALDE !!!

    Raspunde
  8. Care inspiratie măi falsilor? Cine vă votează pe voi, ori e prost, ori nu gandeste! După ce a-ți distrus Alde vreți să distrugeți și Aradul? Și o trageți și pe domnișoara in neantul vostru politic! Ma mir că s-a lăsat păcălită, pare inteligenta! Oricum pe arădeni nu-i păcăliți!

    Raspunde
  9. Voi credeți că aradenii sunt creduli ca domnișoara din compania voastră din listele de candidați care discreditează Alde și vor „ciolanul”? Pofta-n cui! Nu faceți mai mult de 2%!

    Raspunde
  10. Mai mult ia Lia Ardelean decât voi măi adevăraților liberali fără principii liberale!

    Raspunde
  11. ALDE Forever !!! O sugeti prieteni, ALDE va avea la nivel national 7% !!!

    Raspunde
    • Ce ai patit Claudiu,a cam inceput sa iti scada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      erai pe la 10%,8,9 si acum vorbesti de 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nici tu nu mai crezi in 7,,,,,

      Raspunde
  12. Nu te contrazic Cladiu in ceea ce privește procentul la nivel național pe care-l obtine Alde, dar la Arad nu face mai mult de 2%cum bine zice GIMMY. Cât despre supt să o sugi tu cu ai tăi.!

    Raspunde
  13. Disperatilor ata va poate scafarlia ,nu veti intelege nimic din ce se va vota duminica !!!!inca odata prostii mor de grija altuia .ALDE la Arad va avea doua cifre …..Nu puteti voi trada cate voturi putem noi aduce …sa inteles DA…!!!

    Raspunde
  14. Aradenii nu vor vota acesti traseisti jalnici ! auzi frate-miu …. Calimente-Vermorel si Galis Seringarul ! Adevaratii liberali ,conservatorii si umanistii vor vota LIA ARDELEAN ,foorrrttzzzaaaa LIA !!!

    Raspunde
  15. Bai frustratilor Climente singur ia dublu voturi fata de de ce ati facut voi la locale …si stiti de ce ? pentru ca este cu doua cifre mai organizat de cat toata ..tradarea voastra …sa nu credeti ca nu va cunoastem cine sunteti si cu ce va ocupati sa inteles ……!!!

    Raspunde
  16. Au apărut postaci infractorilor Pistru,Falca, Glad Vagă. Jilava scrie pe voi !!!

    Raspunde
  17. Aveti grija ca poate va da si vouă sângele pe nas ca la Falca , dacă trage Pre mult. Nu va agitație si nu va faceți grija voi de ALDE Arădeni știu care-s tilhari care au jefuit orașul !!!!

    Raspunde
  18. Votez ALDE pentru ,demnitate,onoare,cinste .pentru ca vad in candidatii ALDE ONESTITATE ce multi contra candidati nu o AU .Votez ALDE find un partid in care LIBERALISMUL nu a plecat VINDROC la populari.Votez ALDE fiindca am inceput sa ai cunosc Votez ALDE fiindca am inceput sa va iubesc JUDETUL .Votez ALDE pentru SINCERITATEA de a comunica cu OMUL .SI DA ALDE ARAD este parte din proiectul „TOTUL PENTRU ROMANIA NIMIC PENTRU MINE”!!!Doamne Ajuta !!!!

    Raspunde
    • Cel ce ştie tot nu prea eşti informat bine,dar văd că dai cu cinste şi onestitate .Tu pe ce lume trăieşti ?Calimente şi Galiş sînt cinstea şi corectitudinea întruchipată!! Hai sictir!! Tu crezi că cetățenii sunt proşti să pună botu la ce spun ei?? O să văd de luni încolo ce o să mai ziceți ? ???

      Raspunde
  19. Ba claudiu-trombon !baga la cap , viata e grea iar daca esti prost e si mai grea !

    Raspunde
  20. Bine măi fraierilor a toate stiutori! Vorbim luni când unii veți sta cu botul pe labe visând la „ciolanul” format din două cifre iar alții vă veți linge ranile provocate de atâta încredere de sine! Mai aveți toți o zi să vă desfătati in prostia și în speranțele voastre deșarte!

    Raspunde
  21. Ciupeistilor Falcosi, incepeti sa practicati urgent yoga ca o sa aveti mare nevoie de ea cand o sa va muiti singuri dupa ce intra Calimente si Galis in Parlament.
    Si cum nu a ti fost cuminti si a ti postat doar mizerii, de Craciun Mosul va aduce ….o clanta

    Raspunde
  22. Sunteți tari în clanță măi galisilor și foarte slabi în fapte! De luni în colo puteți clantani până vi se gripeaza clanta! De fapt nici acum în ajunul scrutinului și pe parcursul campaniei electorale nu va bagat nimeni în seamă, decât niște „neica nimeni” obedienți și guralivi așa ca voi! Cine se aseamănă se adună dar în cazul vostru nu câștigați nimic în afară de oprobriul public!

    Raspunde
  23. Gripat rau este Galis,si-a intins cordonul virtual in jurul „prietenilor”,e disperat nu gluma,vorba aia ,numai maine nu-i poimaine,sa vada clar cu ochii lui ce prastie de rezultat scoate,auzi ba ca el si calimache fac dublu cat a facut ALDE la locale,ma umfla rasul.

    Raspunde
  24. Pentru postacul caruia ii zice …Cel ce stie… mai invata sa scrii prostalaule ! mars in ciclul primar ! sau poate iti plateste Calimente Vermorel Calimenta vreo 100 de ore de meditatii , inclusiv cum sa manuiesti cu pricepere VERMORELUL !

    Raspunde
  25. CE ai patit papagalise,ti-ai terminat gloantele,ori postacii tai sunt ponositi?ei ai tai sunt de la gradinita si dorm de dupa amiaza?

    Raspunde
  26. Calimente si Galis ! Stiti voi vorba aceea”cei din urma vor fii primii”?Asa incat degeaba sunteti primii pe lista.

    Raspunde
  27. Fa neica, da de unde aparura astia 3,ca nu-i mai vazui pe ALDE pana acu?

    Raspunde
  28. Ei nenica,la priveghi vine tot satul,nu?

    Raspunde
  29. Trio nebunia !Vermorelul cu Sanevitul si scolarita,gradinita.

    Raspunde
  30. Turturica te-ai lasat pacalit!din pozitia aia nici sex nu mai faci.Ai pus botul,papagalis e de vina! De fiecare data foloseste acelas truc,prostii sunt noi,ca el e vechi,OPARIT.

    Raspunde
  31. Eu o prefer pe domnisoara,pe voi poate va prefera altii cu inclinatii centuriste,ciochiste,,,

    Raspunde
  32. Nu meritati sa fiti alesi de aradeni,pentru cei care nu stiu cum ati intrat in ALDE Arad,le spun eu ,pe usa din dos,prin minciuni turnate pe nu stiu unde ca vor face un scor cu 2 cifre la parlamentare!vorbe-n vant,pana luni nu este mult si voi mai deconspira si alte lucruri,dar dupa data de 12.12.2016

    Raspunde
  33. Hai ca nu mai este mult,25 de ore si ii vedem fugind ca potarnichile,inclusiv ridichea!

    Raspunde
  34. Calimente reprezinta exact tipul politicianului ponosit si de care romanii in general si aradenii in special vor trebui sa scape Duminica ! Ca sa va convingeti de acest lucru intrati pe urmatoarele publicatii on line : ARAD REPORTER – Mihaita Vermorel Calimente alias Bundy-papucaru , 5episoade tari de tot , GLASUL ARADULUI- cum sa alegi 4 traseisti din 3 partide , personajul principal – Calimache , SPECIAL ARAD – unitatea de masura a nesimtirii este Calimenta – e beton , si multe altele !

    Raspunde
  35. Ma tot gândesc ce vor face mihaitele și florineii luni după alegeri!Vor realiza în sfârșit că sunt în plus și nu au ce mai căuta în politica arădeană și mai ales în Alde?

    Raspunde
  36. Am urmarit seria dde atacuri murdare la adresa unor candidati integrii si mi s-a facut sila.
    Nu stiu citi dintre postacii platiti de MAFIA TRANSPARTINICA au citit dosarul de urmarit de fosta Securitate a unuia din cei huliti mai sus.
    Multi nu cunosc detaliile anchetelor bestiale la care a fost supus dupa metodele vremurilor ceausiste- a se citi TORTURA, dupa ce i s-a inscenat un dosar deoarece a refuzat sa devina informator si era banuuit ca ar fi autorul manifestelor anticomuniste despre care se vorbea in soapta in Aradul intunecat al anilor 80
    In ciuda batailor si schingiuirilor la care a fost supus acest om si-a pastrat coloana vertebrala si a mers mai departe, pe cartea dreptatii.
    Nu a cerut precum altii despagubiri, nu a cerut certificat de revolutionar, nu a aratat obrazul celor ce l-au schingiuit in temnitele comuniste dupa ce i-au fabricat un dosar de drept comun.
    Ma mir ca inca nu a inteles ca binele cu sila nu se poate, si inca incearca sa isi ajute concetatenii care il denigreaza, fiind un bun crestin. ii urez ca maine sa dea de pamant cu mafia ce il denigreaza !
    sa va fie rusine, slugilor!

    Raspunde
    • OOOOOOOOOOOO Leule ce tare te crezi,nu a vrut sa intre in randurile …cui?hai ma fugi de aici,i-ar fi pupat si in cur sa il primeasca la ce poama era (mache)Si tu si el sunteti besinosi nebagi in seama si incercati sa induceti in eroare aradeni.Il cunosc prea bine si stie si el acest lucru

      Raspunde
  37. Ma Leule cu cap de musca de rahat ! fugi d-aici cu minciunile tale gogonate ! nu tine , aradenii sunt destepti , nu voteaza traseisti-fripturisti nici papagalisi-dalmatieni !

    Raspunde
  38. la prima ora am mers la vot pentru a pune stampila pe urmasii bratienilor fauritori de tara si iubitorii de neam!

    Raspunde
  39. si eu am votat!
    LEUL ARADEAN va invinge!
    la fel si TIGRUL cel tinar!
    vom avea reprezentanti de seama in GUVERN!!!

    Raspunde
    • DA dusan r. DAR FARA VOI,ATI CREZUT CA ARDENI SUNT PROSTI?EI UITE CA V-AU ARATAT DE CE SUNTETI IN STARE.BAI CIOFLINGARILOR AR FI TREBUIT SA AVETI CEL PUTIN 8-9 PROCENTE,LA LOCALE ALDE A FACUT UN SCOR BUNICEL SI ERA UN BUN INCEPUT,ACUM DACA NU VA TAXAU ARDENII ER FI TREBUIT SA AVETI CEL PUTIN DUBLU.DAR AVETI DUBLU LA BUCI!

      Raspunde
  40. BRAVOS,dusan r.;Leul Aradean,Leule cu coama sura,v-ati umplut de kkt.

    Raspunde
  41. Ce faceti galis si Calimente,nu iesiti in public sa va disculpati?????????????????????????va astept!!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  42. Unde va este doamna de FIER? s-a topit ca ciara?despre pupaza din teiul lui Galis nu va intreb nimic.

    Raspunde
  43. Sunt curios ce va explica Calimente ,lui Tariceanu ,despre DEZASTRUL produs de el partidului!

    Raspunde
  44. Bai Calimente si Galis,ati avut noroc ca ALDE era constituit de oameni curati si dornici de schimbare,altfel ati fi avut atatea voturi catiti sunteti in poza.

    Raspunde
  45. Mosul Niki v-a cam dat peste bot.

    Raspunde
  46. „Vasi liberalul” inghiti-si trombonul?de rezultate ti se trage!

    Raspunde
  47. Implicarea incepe cu oameni hotarati,nu cu patati.

    Raspunde
  48. După alegeri,la sediul ALDE Arad,vine unul și întreabă portarul :
    -Aș vrea să vorbesc cu domnul senator de Arad , Galiș Florin….
    Portarul îi răspunde politicos:
    -Domnule,domnu”Galiș “nu e senator….Omul pleacă și se reîntoarce după o oră la poarta ALDE Arad:
    -Aș vrea să vorbesc cu domnul senator de Arad,Galiș Florin.Portarul,ușor nervos,îi răspunde:
    -Băi nene,Galiș nu e senator de Arad…Pleacă omul și după 10 minute vine iar și zice:
    -Aș vrea să vorbesc cu domnul senator de Arad,Galiș Florin.Portarul iritat de-a binelea,zbiară la el:
    -Băi ,nene,matale ai bubă la cap?Ți-am spus de o sută de ori că Galiș NU e senator de Arad!!!La care omul ,zâmbind cu gura pîn-la urechi:
    -Știu,frate,da nu mă pot satura să aud asta!!!!

    Raspunde
  49. Domnișoara zicea ceva că face în mai multe acte?oare ce ?că politică NU.Profesorașul tău era un repetent,dar cum tu predai la grădiniță,el fentînd-o(că doar e și mare fotbalist)și născut mai repede ca tine,ai clănțănit-o,sper că nu în grup de 3.

    Raspunde
  50. Bubulină pusăși botul ,te vad Zărăndanii!!!!!!!

    Raspunde
  51. V-ați kkt pe ALDE Arad,nu știu cum veți mai da ochi cu colegii de partid,ce o să le spuneti?Măcar acum la incheiere sa spuneti adevarul,că ati intrat intentionat să-l bombardați,aveți curajul?

    Raspunde
  52. Papagalisii si Falimentii !!!!! au dus ALDE la rezerve.Ce zice Tariceanu????????

    Raspunde
  53. Manray,Manray!! treci la clanta lui SERINGARU SI FALIMENTE,TOT PE AIA O IEI!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.