Cu ce se mai laudă PNL Arad: Lucrările la terenul de sport de la Moise Nicoară ar putea fi gata înainte de termen

Cu ce se mai laudă PNL Arad: Lucrările la terenul de sport de la Moise Nicoară ar putea fi gata înainte de termen

PNL Arad punctează cu ce poate la capitolul imagine, azi fiind rândul terenului de sport de la Colegiul Moise Nicoară, despre care viceprimarul Lazăr Faur a afirmat că ar putea fi finalizat înainte de termen.

„Ne aflăm pe un șantier unde lucrurile merg bine. Avem o investiție pornită în aprilie, suntem în iunie, la jumătatea contractului și putem vedea că lucrările sunt avansate, este posibil să terminăm chiar mai repede. Elevii de la Moise Nicoară și toți arădenii se pot bucura de o amenajare modernă. Vom avea două terenuri de baschet, două terenuri de handbal care pot fi transformate în terenuri de volei, o pistă de alergare, o pistă pentru viteză și două zone pentru tenis de masă. Vom avea bănci, internet, toalete un gard frumos de împrejmuire. În acest moment s-a turnat placa de beton peste care se va așeza tartan, canalizarea și iluminatul sunt realizate, în jur va fi verdeață și totul va arăta bine. Cu toate greutățile momentului și creșterea prețurilor la materiale de construcții se poate face treabă dacă găsim parteneri serioși”, a declarat Lazăr Faur.

De remarcat, că firma care lucrează la teren este din Târgu Mureș, fiind specializată în terenuri de sport. Întâmplător sau nu, aceasta prestează lucrări în toate județele țării.

Viceprimarul Lazăr Faur a spus că terenul de sport de la Moise Nicoară va fi deschis pentru public după orele de școală și că amenajarea terenurilor de sport continuă în Micălaca, Zona 300, pe strada Mărului iar în viitorul apropiat astfel de facilități vor fi disponibile și în parcul Zsolt Torok (fostul Parc al Copiilor). 

Prezent la fața locului, deputatul Sergiu Bîlcea a declarat că mai multe proiecte grupate în jurul Mureșului vor produce o schimbare de impact în viața Aradului.

„Mureșul este un simbol al Aradului, o parte din viața socială a comunității noastre se grupează în jurul râului. În următorii ani, administrația liberală și-a asumat mari proiecte de dezvoltare în această zonă. Cetatea Aradului, acum în proprietatea municipiului, este cel mai mare obiectiv. Trebuie să o recuperăm pentru comunitatea locală, să avem acolo un spațiu atractiv pentru cultură și timp liber de calitate. Un alt proiect mare ține de reamenajarea Falezei Mureșului și punerea în valoare a spațiului tradițional de promenadă, inclusiv prin reamenajarea vechiului Parc al Copiilor. Spațiile de agrement pe mal se extind pentru că se lucrează la parcul din Micălaca Zona 300. În apropiere, clădirile publice reprezentative sunt deja renovate sau în curs de renovare: Palatul Cultural, colegiile Moise Nicoară, Economic, Elena Ghiba Birta. Mă bucur că în ultimii ani, proiecte private interesante contribuie la transformarea Malului Mureșului, mă refer la punerea în valoare a Cazinoului și mai recent la proiectul de transformare a Hotelului Parc. Mai departe, prin realizarea podului de pe strada Andrei Șaguna și modernizarea transportului între Aradul Nou și zona UTA, deschidem noi legături spre și peste Mureș. Cred că toate aceste proiecte realizate în cea mai mare parte din fonduri europene sunt realizabile, avem obligația să le ducem la capăt în următorii ani, cu încrederea că ne vor duce în altă etapă de dezvoltare, în care accentul cade pe aspectul frumos al orașului, pe mediu curat și posibilitatea de a ne întâlnit în spații deschise și ofertante”, a declarat Sergiu Bîlcea.

  1. AUTORITATILE UNICULUI PARTID NU SE LAUDA CU NIMIC! NU FAC NIMIC!
    NU EXISTA PNL!
    EXISTA PARTIDUL PSD/DOMINATOR+PNL/LINGE CLANTE!

    Raspunde
  2. Șobolani politici,care se lauda cu niște realizări viitoare,daca vor fi…expresii vom termina,vom face,vom dota,nu sunt altceva decit baliverne,după ce patronul lor a adus Aradul la sapa de lemn.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.