Pop-Up Mercedes-EQ – Arad: Auto Schunn aduce viitorul mobilității electrice în centrul orașului Arad (GALERIE FOTO)

Pop-Up Mercedes-EQ – Arad: Auto Schunn aduce viitorul mobilității electrice în centrul orașului Arad (GALERIE FOTO)

Între 8 și 10 iunie, pe bd. Revoluției, colț cu str. 1 Decembrie 1918, echipa Auto Schunn te invită să faci cunoștință cu cele mai noi modele electrice de la Mercedes-EQ.

Timp de două zile, între orele 10:00 și 19:00, în locația arădeană, ai ocazia să descoperi cele mai fascinante modele din gama Mercedes-EQ: EQA, EQB, EQC, EQE, EQS și EQE, să te înscrii la test-drive, precum și să participi la o tombolă cu premii ce constau în accesorii de origine Mercedes-Benz.

Primul model din gama EQ, EQC-ul te va cuceri prin autonomia sa, tehnologiile de încărcare inteligenă, precum și prin sistemele de asistență Mercedes-Benz, oferindu-ți o senzație nouă și fascinantă a conducerii în stil electric.

Tot în cadrul evenimentului Pop-Up EQ, vei avea ocazia să faci cunoștință și cu cel mai nou model din familia EQ: noul EQE, o limuzină electrică ce te va atrage cu exclusivismul și dinamica sa prezentă până în cele mai mici detalii. Recent lansat pe piața din România, modelul EQE este dotat cu un cockpit digital cu MBUX Hyperscreen care te va uimi prin design-ul său futurist, în spatele sticlei curbate aflându-se trei display-uri OLED care pot fi operate intuitiv și care asigură inovație și strălucire în interior, pe toată lungimea părții frontale.

Intrarea într-o nouă eră senzorială uimitoare este marcată de modelul EQS pe care veți avea ocazia să-l vizionați în cadrul Pop-Up EQ organizat de Auto Schunn. Cu o autonomie de până la 785 km, modelul avantgardist poate fi programat pentru un test drive în cadrul evenimentului.

Pentru cei care doresc să exploreze universul autoturismelor electrice de la Mercedes-EQ, echipa Auto Schunn vă invită să vă înscrieți la test drive cu modelele prezente în cadrul Pop-Up EQ de la Arad și totodată, să completați formularul de înscriere prezent la eveniment, pentru o șansă de a câștiga accesorii de colecție.

Echipa Auto Schunn este dornică să vă cunoască și vă așteaptă până vineri, 10 iunie, pe bd. Revoluției, Arad.

(P)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.