Cu chiu cu vai, se deschide noul BAZIN DE POLO (GALERIE FOTO)

Cu chiu cu vai, se deschide noul BAZIN DE POLO (GALERIE FOTO)

După numeroase discuții, certuri, acuze, ba chiar și o inaugurare în martie, bazinul de polo din cartierul Subcetate îşi deschide, în sfârșit, porţile, în acest weekend.

Accesul publicului va fi gratuit sâmbătă, duminică și luni inclusiv, în data de 13 mai.

Complexul din Subcetate are două bazine: Unul mare, de 33,3 metri lungime, 25 de metri lățime și o adâncime de 2,3 metri și unul mai mic, cu scop didactic și de agrement, care are 25 de metri lungime și 12,5 metri lățime. Baza Sportivă realizată în Cartierul Subcetate mai cuprinde o tribună cu 400 de locuri, vestiare și cabine de duș.

Dacă în acest weekend şi inclusiv luni, accesul publicului este gratuit, începând de marţi, 14 mai 2019, preţul unui bilet porneşte de la 5 lei şi poate ajunge până la 25 de lei, după cum urmează:

  • Pentru adulţi, preţul unui bilet este 15 lei pentru accesul în baza de agrement în cursul dimineţii, respectiv 25 de lei, dacă aleg să vină la bazin seara.
  • Elevii şi studenţii vor plăti 10 lei în prima parte a zilei şi 15 lei seara.
  • În schimb, copiii cu vârsta de până la 14 ani, 5 lei dimineaţa şi 10 lei seara. Aceştia vor trebui să fie obligatoriu însoţiţi de un adult.

Preţul abonamentelor este cuprins între 100 şi 350 de lei.

Municipalitatea așteaptă în continuare propuneri din partea cetăţenilor pentru dezvoltarea zonei adiacente bazinului de polo din cartierul Subcetate.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.