ACCIDENT pe drumul Arad – Oradea, lângă Domeniile Lupaș! O victimă a fost preluată de SMURD. Trafic BLOCAT (UPDATE + FOTO)

ACCIDENT pe drumul Arad – Oradea, lângă Domeniile Lupaș! O victimă a fost preluată de SMURD. Trafic BLOCAT (UPDATE + FOTO)

Un teribil accident de circulație a avut loc astăzi, la orele prânzului, pe DN 79 Arad – Oradea, lângă Domeniile Lupaș. Patru persoane au ajuns la spital.

Potrivit primelor informații, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane.

Unul dintre autoturisme s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Pentru a scoate o persoană din respectiva mașină a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare al ISU Arad. Persoana a fost scoasă și predată unui echipaj medical de Terapie Intensivă Mobilă. Aceasta era conștientă în momentul scoaterii din autoturism.

Traficul pe DN 79 a fost blocat pe ambele sensuri.

UPDATE: Toate persoanele implicate în accident au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Arad, pentru investigații suplimentare.

Foto:ISU Arad, Romina Bianca Ardelean, Nicoară Mihai

  1. […] ACCIDENT pe drumul Arad – Oradea, lângă Domeniile Lupaș! O victimă a fost preluată de SMURD. … […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.