Cum a avut loc ACCIDENTUL de la Domeniile Lupaș, soldat cu PATRU VICTIME

Cum a avut loc ACCIDENTUL de la Domeniile Lupaș, soldat cu PATRU VICTIME

Poliția a dat publicității rezultatele cercetărilor legate de accidentul de sâmbătă, petrecut pe DN 79, în apropierea Domeniilor Lupaș.

„Un bărbat de 67 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe D.N.79, km 19+4m, în afara localității Zimandu Nou, pe sensul de mers spre Chisineu-Criș, iar la un moment dat a efectuat o depășire neregulamentară, intrând în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa pe contrasens, condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Pilu”, se arată în informarea dată publicității de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea gravă a conducătorului de 22 de ani și rănirea ușoară a șoferului de 67 de ani, precum și a unei femei de 58 de ani și a unui tânăr de 14 ani, pasageri în primul autoturism. Conducătorii autovehiculelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Pe numele conducătorului de 67 de ani a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se mai precizează în informarea IPJ.

Citește și:

ACCIDENT pe drumul Arad – Oradea, lângă Domeniile Lupaș! O victimă a fost preluată de SMURD. Trafic BLOCAT (UPDATE + FOTO)

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.