Cu cine ar putea ataca USR Primăria Arad

Cu cine ar putea ataca USR Primăria Arad

După Dan Sfărăilă, încă un membru USR Arad își anunță intenția de a candida la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Arad.

Este vorba despre Sergiu Vlad, deputat din partea USR Arad în Parlamentul României.

Mai jos găsiți scrisoarea sa de intenție:

„Dragă Filială Municipală,

Mă numesc Sergiu Vlad, am 41 ani, sunt căsătorit și am o fetiță de 1 an jumătate. În prezent sunt deputat și chiar dacă stau la București 4 zile pe săptămână, știu ca locul meu e aici, la Arad, unde m-am născut si am crescut.

Am luptat pentru Arad de fiecare dată când am simțit ca valoarea orașului este pusă în pericol de o administrație fie nepăsătoare, fie incompetentă. Salvarea Parcului Eminescu este doar un exemplu.

Valoarea orașului nostru, frumusețea lui si chiar siguranța noastră, a arădenilor, par să nu fie printre preocupările edililor Aradului. De aceea implicarea din afară, de la distanța, nu este suficientă. Dacă vrem să schimbăm ceva aici, la noi acasă, trebuie să ne implicăm aici.

Experiența în lupta pentru mediu și experiența de deputat mi-au arătat cat de important este să ai oameni pasionați și profesioniști. Am învățat multe despre aparatul de stat in cei 3 ani de când sunt deputat. Am întâlnit oameni foarte bine pregătiți în multe domenii, de când sunt alături de voi. Toată această experiență pot și vreau să o pun la dispoziția arădenilor. Știu că împreună putem forma o echipă care să facă din Arad un oraș cu care să ne putem mândri din nou.

Mai presus de toate îmi doresc un oraș curat, verde și prosper în care să putem crește în siguranță copiii. Acesta este principalul motiv pentru care îmi doresc să intru în cursa pentru candidatura la primăria Aradului și știu că împreună putem câștiga.

Vă mulțumesc mult pentru atenția acordată.

Cu drag,

Vlad Sergiu Cosmin”

CV-ul lui Sergiu Vlad poate fi studiat aici: CV (1)

Loading...
 1. Si pe asta l-a caftit Ana Maria Prodan?

  Raspunde
 2. victima sigura

  Raspunde
  • Nu fiti asa de sigur! Nu are experienta, dar la ce prapad e in oras, orice alternativa coerenta este binevenita. Asteptam propuneri punctuale pentru rezolvarea problemelor orasului.

   Raspunde
 3. o schimbare binevenita.Numai un aradean get beget poate simti ceva pentru locul in care s-a nascut si a trait.Orisiunde ai pleca,radacinile raman acolo unde te-ai nascut si ai copilarit .Merita sa dam o sansa unuia care este aradean si vrea o schimbare in bine

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.