Cu siguranță ai cumpărat măcar o dată o carte pentru că te-a atras coperta. Hai sa vorbim despre ea la O carte pe lună #15!

Cu siguranță ai cumpărat măcar o dată o carte pentru că te-a atras coperta. Hai sa vorbim despre ea la O carte pe lună #15!

Desigur, toate cărțile au ceva frumos, însă unele au coperți care ies în evidență. Tocmai despre acestea vom vorbi joi, 26 aprilie, de la ora 18:30, în Irish Pub (în spate la Biserica Roșie), la o nouă întâlnire a clubului de lectură O carte pe lună.

Simplă, complexă, colorată, alb-negru, minimalistă sau încărcată, coperta unei cărți te poate convinge să o cumperi, chiar dacă nu știi nimic despre ea. Unele te intrigă, altele resping, unele îți dau o stare de calm, iar altele pur și simplu ar arăta frumos în biblioteca ta.

Dacă ai o carte pe care ai cumpărat-o pentru copertă, iar abia apoi pentru poveste, hai să povestim despre ea împreună cu alți iubitori de lectură la deja cunoscutul club de carte, care a pornit din Timișoara, iar anul acesta a împlinit un anișor de când se desfășoară și la Arad.

„Care e sistemul pe care funcționăm: ne întâlnim, ne delectăm cu un ceai, vorbim despre cartea de pe Lună și… mai multe detalii la fața locului!”, spun organizatorii.

Participarea este liberă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.