O companie aeriană este INTERESATĂ să opereze curse de pe AEROPORTUL DIN ARAD! Spre ce destinații vor putea zbura arădenii

O companie aeriană este INTERESATĂ să opereze curse de pe AEROPORTUL DIN ARAD! Spre ce destinații vor putea zbura arădenii

Parlamentarii ai PSD Arad susțin că și-au manifestat interesul, în ultimul an și jumătate, pentru a găsi soluții concrete de rezolvare a problemei Aeroportului Arad, aflat de o bună perioadă de timp în moarte clinică.

În urma discuțiilor cu mai multe companii românești și străine, a apărut o variantă concretă, o companie românească, care ar dori să aducă la Arad curse, București și Viena fiind printre destinațiile propuse.

„Alături de colegii mei, senatorul Mihai Fifor și deputații Florin Tripa și Adrian Todor, am avut mai multe discuții, cu mai mulți operatori, pentru a găsi soluții la rezolvarea problemelor Aeroportului Arad. Nu am dorit să facem publice aceste discuții, până în momentul în care am avut o soluție concretă, care iată că a apărut și există șansa ca pe Aeroportul Arad să se reia cursele aeriene regulate, în momentul de față existând doar zborurile estivale spre Turcia, după cum bine știu arădenii. Facem un apel public către conducerea Aeroportului Arad, cât și către șefii Consiliului Județean Arad, ca proprietar al aeroportului, să aibă toată deschiderea și să sprijine această inițiativă. E timpul ca Aeroportul Arad, în care s-au investit milioane de euro în ultimii ani, să redevină funcțional, iar arădenii să nu mai fie nevoiți să facă zeci de kilometri, chiar sute pentru a zbura de pe aeroporturile din județele vecine“, spune deputatul Dorel Căprar, președintele PSD Arad.

Potrivit declarației lui Dorel Căprar, numele companiei va fi făcut public doar după ce se va concretiza o colaborare cu Aeroportul din Arad.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.