Mai multe articole din rubrica "" ↑

Cu NUMAI UN BILET, te plimbi cu CÂTE TRAMVAIE VREI! Cum e POSIBIL

Cu NUMAI UN BILET, te plimbi cu CÂTE TRAMVAIE VREI! Cum e POSIBIL

La Arad, un bilet ar putea fi valabil pe mai multe tramvaie, cu condiţia să fie folosit într-un interval de 75 de minute.
Propunerea îi aparţine lui Dan Cancel, candidat la funcţia de primar al oraşului, şi ar urma să fie pusă în practică imediat ce acesta ar deveni edil-şef al Aradului.

„Eu propun ca valabilitatea biletului de tramvai să fie de 75 de minute şi nu de o călătorie, cum este în prezent. Prin urmare, din momentul în care călătorul urcă în tramvai şi îşi validează biletul, pe acesta se înscrie data, ora şi minutul. Apoi, poate schimba tramvaiul sau să coboare să-şi rezolve o problemă şi să continue călătoria, biletul fiind valabil în acest interval de 75 de minute. În acest fel se procedează în oraşe mari ale Europei şi cred că e foarte util şi în beneficiul unui procent important de utilizatori ai transportului în comun arădean”, a declarat Dan Cancel.

De asemenea, spune Cancel, „se impune reluarea de urgenţă a modernizării liniilor de tramvai pentru ca de confortul noilor tramvaie «Imperio» să beneficieze nu numai cei care călătoresc pe «linia 3», întrucât ele sunt plătite de toţi arădenii”.

De remarcat, că aceasta nu este singura propunere interesantă a lui Dan Cancel, acesta susţinând, recent, finanţarea de la bugetul local a meditaţiilor pentru elevii care se pregătesc de Bacalaureat.

Loading...
 1. O propunere extraordinară…

  Raspunde
 2. Iată ca mai sunt si oameni care se gândesc mai mult la administrație si mai putin la politica.
  Felicitări !!!

  Raspunde
 3. Am văzut si in alte țări. La noi e doar pe profit, nimeni nu s-a gândit pana acum la omul simplu.

  Raspunde
 4. Nu mi se pare chiar atat de năstrușnica ideea.
  O vad chiar foarte bună.

  Raspunde
 5. In 12 ani actualul primar s-a gândit la orice dar nu la cetățeni. Era chiar atat de greu sa se implementeze mai demult asta ?

  Raspunde
 6. E clar, votez Dan Cancel. Alții pierd vremea la televizor, el vine cu propuneri concrete

  Raspunde
 7. Trebuie in sfârșit sa se faca ceva si pentru oameni

  Raspunde
 8. Sper sa dezvoltați cum anume se va face asta. In rest, o idee excelentă !!!
  Felicitări

  Raspunde
 9. lasati ca si Falca a zis ca pensionarii vor avea gratis pe tramvai. e campanie deja, fiecare zice ce vrea si fiecare crede dupa cum il duce capul

  Raspunde
 10. I idee bună. Sa vedem cand se va aplica

  Raspunde
 11. De la ceilalți auzi doar certuri si prostii. Cancel caută soluții

  Raspunde
 12. Nu e greu sa găsești soluții pentru problemele oamenilor. Important este sa poți sa le aplici.
  Interesantă propunere

  Raspunde
 13. Nu mi se pare nimic ieșit din comun. O idee foarte buna si aplicabila. Inclusiv cea cu tramvaiele si pe alte linii.

  Raspunde
 14. Modernizarea liniilor de tramvai e de bun simt. Adică toți suportam costurile la Imperio dar se plimba doar uni. Ceilalți ca in epoca de aur

  Raspunde
 15. Mie imi place Dan Cancel.
  O sa-l votez

  Raspunde
 16. E foarte buna ideea. Poate se găsește ceva si pentru cei de la interurban si autobuze.

  Raspunde
 17. promisiuni peste promisiuni ca doar la asta se pricep toti. si Falca a zis ca nu o sa mai fie bilet pe strand si ca sa nu zica lumea ca nu s-a tinut de cuvant a desfiintat strandul!!! Cancel o sa desfiinteze tramvaiele!

  Raspunde
 18. Ce se mai bucură acuma cei de la fabrica de tramvaie. Se pare ca urmează comenzi…

  Raspunde
 19. Ajungem oare la o normalitate, la conducători care se gândesc si la talpa nu doar la nomenclatură ?

  Raspunde
 20. Excelenta idee. Oricum biletul e foarte scump. De fiecare data cand schimbi tramvaiul iei alt bilet. Nu mi se părea normal

  Raspunde
 21. Locuiesc intr-un oras din Suedia. Propunerea este foarte buna si am întâlnit-o si in alte orașe

  Raspunde
 22. abureala … bag mana in foc ca ajunge primar si atat!!!

  Raspunde
 23. sa facut o prostie imensa , atunci cand sa decis ca linia 18 sa mearga , pana la vlaicu
  de cate ori se intampla ceva cu un tramvai de linia 18
  se deregleaza tot programul , si ajungem sa stam ca prostii prin statii zeci de minute
  asa a fost ieri , asa a fost si azi , acel traseu e pur si simplu mult prea lung ca sa nu fie ceva in fiecare zii

  Raspunde
 24. Biletele din automate sunt valabile o oră, adică 60 de minute.

  Raspunde
 25. Sper sa se corecteze si alte prostii din transportul in comun din Arad. Numi eu am o lista întreaga de tâmpenii

  Raspunde
 26. Cat populism :)))
  Se vede ca se apropie alegerile.

  Nu cred ca domnul Cancel a fost cu tramvaiul, pentru ca daca ar fi fost ar sti ca sunt bilete pe care le achizitionezi de la aparate si sunt valabile o ora, pe orice linie. Practic, el propune doar marirea duratei de calatorie cu 15 min. In ochii controlorilor, nu inseamna nimic. De ce zic asta? Pentru ca am fost martorul unor scene in care dansii au acuzat calatorii ca biletul nu le apartine pentru ca mai erau 5 minute si expira perioada (sustineau ca a fost gasit/primit). Prosti, nu?

  Referitor la propunerea asta, cu siguranta ca ea sa fie viabila ar trebui doar puse aparate de bilete in TOATE statiile, iar ele sa FUNCTIONEZE.

  Ne-am indatorat pana peste cap ca sa avem un sistem de transport in comun (aici as adauga si pistele de biciclisti) nefunctional. Felicitari falca, felicitari dragi concetateni.

  Opozitia in Arad=0!

  Raspunde
  • Chiar tu spui ca propunerea e foarte bună.

   Raspunde
  • Vorbește cu comentatorul “arnold” si povesteste-i cum a pierdut un bilet ca l-a luat din automat si n-a mai venit tramvaiul lui.
   Asa ca mai lăsați-mă cu automatele astea proaste si care merge doar cu bani ficsi. Nu poți sa ai 3-4 bilete in buzunar si sa fie valabile 75 de minute doar de cand esti in tramvai ?
   Faceți pe desteptii…

   Raspunde
   • Chiar nici unul dintre astia ce v-ati gasit sa comentati aici nu circulati cu tramvaiul? Ce drac de postaci v-ati gasit? Problema e ca doar cateva tramvaie au aparate care in loc sa composteze pun data si ora…. ce drac oameni buni… chiar considerati ca tot satul asta e plin de retarzi? Populismul asta de 3 lei e chiar un afront adus aradenilor… cand o sa vina nenea Cancel cu niste cifre exacte cum masurile ce le propune sunt viabile si economic si tehnic atunci o sa insemne ceva… pana atunci sunt declaratii pentru copii de clasa a 4-a….

    Raspunde
    • Gogule, esti ruda cu Gogu Împăratul ?
     Gindesti asa de incet….
     Spune la cineva sa te ducă de mâna la plimbare cu tramvaiul pentru ca habar n-ai de problemele transportulul si nici nu stii cum funcționează. Spui doar aberații

     Raspunde
 27. Care dan cancel? spagarul dan cancel?

  Raspunde
 28. Nu stiu ce treaba are Falca aici care bu a facut nimic in 12 ani.
  Probleme sunt peste tit in transportul comun. Zicea unul ca are i întreaga lista. Mai am si eu doua liste. Indiferent daca se aplica propunerea asta sau se mărește numărul de automate problema este ca omul e zăpăcit de tot in acest moment in loc sa fie limpede. De ce biletul din automat e valabil o ora si celelalte nu ? Cine poate sa răspundă ? De ce automatele nu funcționează ? De ce daca nu ai bani schimbați nu poți sa iei bilet ? De ce nu se poate lua si din tramvai bilet ?
  Sunt o multime de probleme.

  Raspunde
 29. Daca stam bine si ne gandim avem deja acest bilet si e valabil 60 de min, la fel pe toate liniile. Cu ce e mai bun asta de 75 de min?

  Raspunde
  • Are 15 minute in plus. Si ar trebui sa fie valabile la toate biletele nu doar cele luate de la automate care nici măcar nu funcționează. De la gara Aradul Nou nu s-a putut lua bile saptamâni întregi. Ce face cel care a venit cu trenul ? Nu poate folosi biletul lui cumpărat anterior iar automatul nu merge.

   Raspunde
 30. Adevarul este ca cetățenii nu au fost niciodata întrebați despre neajunsurile si problemele lor. Tot timpul au fost alții care nu s-au urcat niciodata in tramvai. Traseele, liniile, orele nimic nu e in regulă. In zona industrială se ajunge doar din gresala si rezolva problema transportului doar le jumătate. O idioțenie mare care favorizează pe cei cu autobuze

  Raspunde
 31. E logic ca propunerea este foarte buna. Dar ea cand va fi pusa in practica trebuie sa țină cont si de alte realitati. De exemplu cel din automate e de 60 de minute si e insuficient. Am văzut destule cazuri de abuz ale controlorilor. Propunerea nu e făcută degeaba pe 75 de minute si pe toate biletele fie ca sunt luate din automate sau sunt cumparate din alta parte.

  Raspunde
  • Cand ai circulat ultima data cu tramvaiul? Cand ai incercat tu sa bagi un bilet cumparat de la casa de bilete intr-un aparat care pune data si nu ai putut? Repet ce am spus mai devreme…. dintre postacii astia de servici de aici, chiar nici unul nu circula cu tramvaiul?

   Raspunde
 32. Cei care comentează negativ sunt probabil de la CTP. Am observat ca sunt atat de rezistenți la reformă încât sunt in stare de orice.
  Personal vad aceasta propunere dar si altele care pot veni si de la alți candidați foarte bune.

  Raspunde
 33. La automate, 60 de minute, la celelalte doar o călătorie. Automatele nu merg întotdeauna si nu intotdeauna ai bani potriviți.
  Poate nu e chiar asa de originala ideea, si autorul zice ca e copiata din alta parte dar eu cred ca per total e un câștig.
  Toate biletele de tramvai luate de oriunde, sa fie valabile 75 de minute !!!

  Raspunde
 34. Toată lumea zice ca nu e nici o diferența fata de cele luate din automat care sunt valabile 60 de minute.
  Voi chiar nu vedeți diferența ?
  Pai biletul asta din automat trebuie sa-l iau obligatoriu înainte sa ma urc in tramvai, nu pot sa-l am la mine cumpărat de 3 zile înainte. Apoi, ajung in stație, iau bilet din automat, astept 15 minute tramvaiul mai merg cu el pana la stația unde trebuie sa schimb, acolo mai astept 15 minute, ma urc in tramvai si cu doua stații înainte sa cobor imi expira cele 60 de minute. Vine controlorul si ma amendează.
  Va rog sa nu mai comentați prostii ca a pățit-o chiar cumnatul meu cand a venit in vizita la mine…

  Raspunde
 35. oameni buni , daca tot e campanie electorala , faceti propuneri , dar sa fie propuneri reale , constructive care sa ajute comunitatea , apoi sa vedeti cum vor venii si promisiunile , de la candidatii la primarie , iar daca unele din aceste propuneri vor fii puse in practica , tot va fii un pas inainte

  Raspunde
 36. Numai deștepți aici la comentarii. De ce legat-o totul de politica ? Cine i-a împiedicat pe papagalii astia de consilieri de acum su de mai înainte sa faca propuneri ori de care si sa se aleagă cele mai bune ?

  Raspunde
 37. decat sa va complicati asa,de ce nu ieftiniti biletul?

  Raspunde
 38. Prima data duceți tramvaie si autobuze !

  Raspunde
 39. Buna seara !Asa este, cu toti sefii astia inchipiuiti care ne conduc si nu vin pe traseu sa vada cum ii si nu ne ofera o Toaleta publica si conditii ….Se leaga si de viata persoanala a vatmanilor!

  Raspunde
 40. eu asa faceam daca biletul era compostat cu data si ora :))

  Raspunde
 41. BAI CANCEL, POATE NE DUCI TU CU MASINA LUI ARGHIR…..LASA VRAJALA ASTA IEFTINA, PEDELISTULE !!!

  Raspunde
 42. L-am văzut si eu cu masina doctorului Arghir. Si a mai mers si cu alte mașini. De ce vorbește acum de tramvaie ?

  Raspunde
 43. Da ce vreți idioților, sa meargă doar cu tramvaiul, sa nu meargă cu nici o masina ?

  Raspunde
 44. Biletele de tramvai achizotionate de la automat aveau si pana acum o valabilitate de 60 de minute.

  Raspunde
 45. pai de la 60 de minute valabilitate cat e in prezent, pana la 75, e o evoultie 🙂

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.