Trebuie SĂ ANUNȚE poliția cu 24 de ore înainte de a face SEX. Cum a ajuns aici!

Trebuie SĂ ANUNȚE poliția cu 24 de ore înainte de a face SEX. Cum a ajuns aici!

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost pus în fața unei decizii judecătorești cel puțin bizare.

El trebuie să anunțe poliția de fiecare dată când are în plan să întrețină un raport sexual, cu 24 de ore înainte de actul sexual. Mai mult, el trebuie să le furnizeze poliţiştilor datele femeii cu care va face sex: numele, adresa și data naşterii.

În 2015, bărbatul, al cărui nume nu a fost dat publicității, a fost acuzat de viol, a făcut recurs și a fost achitat de magistrați, după ce a susținut că victima, de fapt, își dăduse consimțământul. Judecătorii susţin, însă, că el prezintă, totuși, un risc de agresiune sexuală, chiar dacă nu a fost condamnat.

Măsura preventivă a fost instituită de magistraţii din Northallerton (North Yorkshire), alături de alte restricții privind utilizarea internetului și a telefonului mobil.

Dacă nu respectă decizia, bărbatul riscă până la 5 ani de închisoare.

În luna mai, bărbatul se va prezenta din nou în justiție pentru a afla dacă măsura preventivă i se a aplica pe durata a doi ani sau va rămâne valabilă pentru toată viața.

Astfel de măsuri preventive au fost introduse în Anglia şi Tara Galilor în luna martie anul trecut. Ele pot fi aplicate oricărei persoane despre care se bănuieşte că ar putea comite agresiuni sexuale, chiar dacă nu a fost niciodată condamnată.

Sursa: bbc.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.