CULISE/ Nebănuite sunt cărările politicii! Cum vrea Falcă să-i salveze funcţia lui Ţiţirigă

CULISE/ Nebănuite sunt cărările politicii! Cum vrea Falcă să-i salveze funcţia lui Ţiţirigă

Ceea ce se vehicula încă de săptămâna trecută, adică instalarea lui Cătălin Ţiţirigă (preşedintele Organizaţiei Municipale PP-DD şi viceprimar al municipiului Arad) în funcţia de preşedinte interimar al PP-DD Timiş s-a şi întâmplat.

Dincolo de problemele interne din PP-DD, mutarea are conotaţii nebănuite.

Potrivit informaţiilor noastre, artizanul întregii „combinaţii”, pentru că despre aşa ceva este vorba, este nimeni altul decât Gheorghe Falcă, preşedintele PDL Arad, care a ajuns să conducă, astfel, şi PP-DD Timiş.

Miza întregii afaceri este păstrarea lui Cătălin Ţiţirigă în funcţia de viceprimar al Aradului, post revendicat de PNL. Cum, o să vedeţi în cele ce urmează.

Dovedindu-se încă o dată un animal politic veritabil, Falcă a mutat inteligent. Prin instalarea lui Cătălin Ţiţirigă în fruntea PP-DD Timiş, a urmărit asigurarea majorităţii pentru primarul liberal Nicolae Robu (cu ajutorul reprezentanţilor respectivului partid în Consiliul Local Timiş), unde aliaţii tradiţionali ai liberalilor, reprezentanţi ai PNŢCD, ar fi trădat.

În contrapartidă, în semn de „adâncă recunoştinţă” pentru ajutorul primit la Timişoara de la PP-DD, liberalii ar urma să nu mai revendice funcţia de viceprimar a lui Ţiţirigă de la Arad. Atenţie, vorbim doar despre funcţia lui Cătălin Ţiţirigă, pentru că pe cea a lui Remus Guţu, de la Consiliul Judeţean Arad, pedeliştii sunt gata să o cedeze liberalilor.

Întrebarea este ce se va întâmpla în momentul în care situaţia va reveni la normal în Consiliul Local Timiş…

  1. Falca face diferenta. e diferenta dintre cei care se pricep la politica si cei care nu se pricep. dintre profesionisti si amatori. punct.

    Raspunde
  2. Eu il stimez pe d-nul Falca pentru ce a facut in municipiu Arad ,mult ,putin ,dar cred ca totusi este ultimul mandat.

    Raspunde
  3. Cred ca liberalii trebuie sa ceara funcția lui Bognar nu a lui Titiriga ! Domnule ziarist esti f prost informat

    Raspunde
  4. Cred ca Titiriga e destul de deștept sa si tina funcția nu are nevoie de strategii politice inventate de cei din PNL

    Raspunde
  5. Nu cred ca falca conduce PpDd e o decizie luată de București nu de primarul Aradului !

    Raspunde
  6. E si normal sa nu renunțe la un om valoros! Ce sa facă cu un papagalis???? Felicitări. Dle Falca

    Raspunde
  7. Pnl e un partid de 6% in arad cam atât face Titiriga fără sa se streseze , te felicit Catalin nu te lasa la doamna Cristina „

    Raspunde
  8. DE CE NU CER PNL isti FUNCȚIA de VICEPRIMAR a UDMR ului ???? EI SUNT LA GUVERNARE!!CRED CA BOGNAR a STAT DESTUL 20 de ANI!

    Raspunde
  9. CRED CA ?????? CAM ARE DREPTATE…..CU 19 % PDL LA EUROPARLAMENTARE…FALCA E PE TOPOGAN, CAM ATAT AVEA PD UL IN 2004, DOAR CA ATUNCI VENEA PUTERNIC DIN URMA,PE CAND ACU O IA LA VALE

    Raspunde
  10. Ce tâmpenie puteți scrie ! Cum sa conducă falca PpDd Timiș ?? Asta ar însemna ca conduce tot PpDd ul ! Diaconescu la pus pe Titiriga nu falca dle ziarist !

    Raspunde
  11. mai multi membri ai PPDD Timis colegi de-ai mei au spus ca e o manarie a lui Falca ceea ce se intampla. cunoscaand situatia inclin sa cred ca este adevarat. nu exista coincidente! din pacate PPDD si PDL sunt doua partide care mor deci se agata cu disperare de orice.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.