Cum poţi SCĂPA de ASCULTAREA TELEFOANELOR cu cartelă PRE-PAY

Cum poţi SCĂPA de ASCULTAREA TELEFOANELOR cu cartelă PRE-PAY

Românii, inventivi ca de fiecare dată, se preocupă acum să scape de risul ascultării telefoanelor, după ce cartelele pre-pay nu mai pot fi „anonime” ca urmare a faptului că Guvernul a aprobat, la cererea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, o lege prin care cumpărarea cartelelor telefonice se va face cu înregistrarea codului numeric personal.

Dar, potrivit ziarulring.ro, românii au deja soluţii pentru această problemă. „Oamenii o să se ducă şi o să cumpere 100 de cartele şi o să le vândă în piaţă la Vitan, pentru că nu ai cum să pui o interdicţie la cumpărarea cartelelor. Sigur se va dezvolta o piaţă de achiziţie a mai multor cartele pentru a fi revândute. După părerea mea, legea aceasta vizează în primul rând teroriştii. Un om de afaceri sau un politician poate să trimită oricând pe cineva să ia o cartelă şi să se oprească pe stradă să-i zică unui amărât să cumpere cartele”, a declarat directorul general al unei companii de anchete şi filaj, citat de ziarulring.ro.

Potrivit publicaţiei, este de aşteptat ca în viitorul cât se poate de apropiat să apară anunţuri de vânzări ale cartelelor deja achiziţionate, de către persoanele care vor să câştige ceva bani în plus.

În România există, la ora actuală, 13 milioane de cartele pre-pay, ceea ce reprezintă mai mult de jumătate din totalul cartelelor SIM active.

Sursa: ziarulring.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.