Cum s-a petrecut NENOROCIREA de pe drumul Arad – Oradea, în care a MURIT un tânăr de 29 de ani

Cum s-a petrecut NENOROCIREA de pe drumul Arad – Oradea, în care a MURIT un tânăr de 29 de ani

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad a dat publicităţii cum s-a întâmplat accidentul de pe drumul Arad – Oradea, în urma căruia un tânăr de 29 de ani, din Sântana, şi-a pierdut viaţa.

„Azi, în jurul orei 15,00, un bărbat de 61 de ani, din Timișoara, a condus un autoturism pe DN 79, și în momentul efectuării unei depășiri a intrat în coliziune cu un autocamion care se deplasa din sens opus, condus de un bărbat din judeţul Argeș, apoi în coliziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Chișineu-Criș și apoi într-o altă coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat din Sântana. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului din Sântana, în vârsta de 29 de ani, și rănirea ușoară a șoferului vinovat și a bărbatului din Chişineu-Criş, în vârsta de 36 de ani”, informează Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Poliţiştii continuă cercetările bărbatului din Timişoara, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.