Cum va fi VREMEA în următoarele două săptămâni. PROGNOZA METEO până pe 25 ianuarie

Cum va fi VREMEA în următoarele două săptămâni. PROGNOZA METEO până pe 25 ianuarie

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 12 – 25 ianuarie 2015, pentru toate regiunile din ţară.

Potrivit ANM, în prima săptămână din intervalul de referință, în Banat, valorile maxime ale temperaturii se vor situa în general cu mult peste cele specifice perioadei, cu medii de 4-6 grade în 12 şi 15 ianuarie şi 7-9 grade în celelalte zile. Minimele cele mai scăzute vor fi în dimineaţa zilei de 14 ianuarie (-4 grade), în restul intervalului fiind de aşteptat -3… -1 grad în medie, dar cu valori mai mari în zona de deal. În a doua săptămână a intervalului, se estimează un regim termic mai constant, cu valori în continuare peste cele climatologic normale, cu maxime în medie de 5-7 grade şi minime de -2-0 grade.

În Crișana, în prima săptămână a intervalului de referinţă precipitaţiile vor lipsi, apoi – începând din jurul datei de 18 ianuarie – creşte probabilitatea pentru precipitaţii mixte, cu caracter temporar.

În prima săptămână de prognoză, temperatura aerului va avea unele oscilaţii, dar valorile maxime se vor situa, în marea lor majoritate, peste cele specifice perioadei, cu medii de 3-5 grade în 12 şi 15 ianuarie şi 6-8 grade în celelalte zile. Variaţii vor fi şi în privinţa regimului termic nocturn, cu minimele cele mai scăzute în dimineaţa zilei de 14 ianuarie, când vor fi în medie -4 grade, în restul intervalului fiind de aşteptat -3…-1 grad, dar cu valori mai mari în zona de deal. În cea de-a doua săptămână se estimează un regim termic relativ constant, cu valori în continuare peste cele climatologic normale, cu maxime de 4-6 grade şi minime de -2-0 grade, mediat pe regiune.

Estimarea a fost realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

  1. AMENDATI-L PE OLARIU RADU.UN JMECHER DE 21-22 DE ANI CE STA PE LACRIMIOARELOR 25 SI LUCREAZA LA KABAB-UL DE LA PADIS(TEATRU).O BATE PE NEVASTA-SA SI PE CEI 2 COPII MICI,SE DROGHEAZA SI INJURA NEAMURILE ACESTEIA.ROXANA OLARIU STA DE FRICA CU EL,SI-A DAT CU PRUNCU DE PATUT CA PLANGEA SI OLARIU RADU VREA SA DOARMA.TAIATII ELANUL JMECHERIA,PUTEREA SA I FIE RUSINE LA PARINTII CARE LAU EDUCAT,IAR POLITIEI DACA NU IA MASURI IN ACEST CAZ LA FEL-RUSINE

    Raspunde
  2. iara-si radu olariu?asta a mai avut probleme cu politia,dupa cate stiu sta in bujac pe lacrimioarelor fara forme legale-si e la nevasta-sa si bunica acesteia in casa si le-a batut pe amandoua de batrana a ajuns in spital.daca i e frica la roxi de el de ce nu divorteaza?cum sa stai cu un bataus,un nimeni in drum,pt copii??nu merita sa iti distrugi viata pt un asemenea specimen.asta sa mearga la puscarie sa se bata iar roxi olariu daca mai sta cu el si acum il apara de frica,sa fie decazuti amandoi din drepturi.ce crestere,educatie au copii aia?roxi trezeste-te,asta te va distruge incet dar sigur si stim foarte bine care e scopul lui radu-sa va scoata intr-un final din casa

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.