VIDEO/ Florin Chilian va primi DISCUL DE AUR și DISCUL DE PLATINĂ pentru „Autistul – Nu-l mai goniți pe Brâncuși”

VIDEO/ Florin Chilian va primi DISCUL DE AUR și DISCUL DE PLATINĂ pentru „Autistul – Nu-l mai goniți pe Brâncuși”

Credeați că muzica folk a murit? Ei bine, nu este așa! Florin Chilian a avut mereu curajul să îndemne lumea la libertate în gândire și exprimare și la protest față de aleși.

Și pentru asta va fi răsplătit. Artistul urmează să primească Discul de Aur și Discul de Platină pentru vânzările înregistrate cu albumul „Autistul – Nu-l mai goniți pe Brâncuși”, un recital impresionant de muzică și poezie, caracterizat de izul clasic protestatar tipic folkului, în care ne îndeamnă să nu mai gonim valorile din sufletele noastre.

„Această reușită este o reală performanță în condițiile în care piața românească de muzică este practic la pământ, unul dintre motive, pe lângă criza financiară ce a lovit toate domeniile, fiind și acela că se promovează în exces muzică mult prea comercială. Așa numită muzică de larg consum cu o viață de maxim două luni”, declară Florin Chilian.

„Mulțumesc încă o dată pentru bucuria aceasta, însă acum mi-ați creat o problemă locativă… de spațiu în casă. Acum am nevoie de pereți mai mari pentru toate aceste distincții ce mă onorează și va trebui să mă mut foarte curând într-o casă mai mare. (…) Promit să vă surprind cu noi materiale discografice în spiritul celor cu care v-am obișnuit”, a mai spus artistul.

Florin Chilian promite, pentru viitorul apropiat, două noi proiecte muzicale între care unul absolut surprinzător: o transpunere – în registrul muzicii preclasice alături de un quartet de corzi – a binecunoscutelor lui hituri, dar și un proiect menit să ne redea zâmbetul pe buze în vremurile dificile pe care le trăim.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.