CUMPLIT! Cum s-a petrecut TRAGEDIA în care două persoane AU ARS DE VII într-un accident rutier din Arad. UPDATE: Au fost identificate victimele…

CUMPLIT! Cum s-a petrecut TRAGEDIA în care două persoane AU ARS DE VII într-un accident rutier din Arad. UPDATE: Au fost identificate victimele…

Poliţiştii arădeni au dat publicităţii primele detalii legate de accidentul rutier petrecut pe drumul judeţean dintre Curtici şi Sântana.

Astfel, în urma cercetărilor preliminare, a reieşit că autoturismul în care se aflau cele două persoane a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un stâlp de înaltă tensiune. Ca urmare a impactului, autoturismul a luat foc iar cele două persoane au sfârşit carbonizate.

„Din datele preliminare, un autoturism s-ar fi deplasat pe DJ 792/C, la aproximativ 4 km de intrarea în localitatea Curtici. Ar fi părăsit partea carosabilă, lovindu-se de un stâlp de înaltă tensiune, răsturnându-se în șanțul de lângă carosabil. Urmare a impactului, autoturismul ar fi luat foc, arzând în totalitate. În urma stingerii incendiului, în autoturism au fost găsite două cadavre carbonizate. Circulația este momentan blocată pe ambele sensuri de mers. Efectuam verificări pentru identificarea celor două cadavre, precum şi pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului”, se arată în informarea dată publicităţii de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

UPDATE/ Au fost identificate victimele

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, au fost identificați ocupanții autoturismului. Este vorba despre doi bărbați, unul de 35 de ani, din Curtici, iar celălalt de 24 de ani, din Sântana.

Citeşte şi:

Au ARS DE VII! Două persoane au MURIT într-un ACCIDENT RUTIER, pe un drum judeţean din Arad (GALERIE FOTO – IMAGINI ŞOCANTE)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.