Destin ÎNGROZITOR: Unul dintre bărbaţii CARBONIZAŢI în ACCIDENTUL de aseară a fost POMPIER

Destin ÎNGROZITOR: Unul dintre bărbaţii CARBONIZAŢI în ACCIDENTUL de aseară a fost POMPIER

Unul dintre bărbaţii care au murit carbonizaţi în urma accidentului petrecut aseară pe drumul Sântana – Curtici a fost pompier.

Gheorghe Cadaru, în vârstă de 24 de ani, din Sântana, a activat în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Sântana (foto, primul din dreapta). Celălalt bărbat care a pierit în accident este cumnatul său, Florin Popovici, în vârstă de 35 de ani, din Curtici.

Maşina în care se aflau cei doi a derapat pe şosea şi s-a izbit de un stâlp de înaltă tensiune. În urma coliziunii autoturismul s-a aprins iar cei doi ocupanţi şi-au pierdut viaţa.

„Orice accident soldat cu pierderi de vieţi omeneşti este dramatic. Acesta însă trece de limita dramaticului. Sîntem de-a dreptul şocaţi să aflăm că una dintre cele două victime a fost chiar unul dintre colegii noştri. R.I.P. Ghiţă Cadaru”, este mesajul trist al colegilor lui Ghiţă Cadaru de la SVSU Sântana.

Citeşte şi:

CUMPLIT! Cum s-a petrecut TRAGEDIA în care două persoane AU ARS DE VII într-un accident rutier din Arad. UPDATE: Au fost identificate victimele…

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.