CUMPLIT/ Un bărbat a fost OMORÂT în trafic, de un copac care i-a căzut peste maşină! Victima e dr. Gheorghe Ban, de la DSVSA!

CUMPLIT/ Un bărbat a fost OMORÂT în trafic, de un copac care i-a căzut peste maşină! Victima e dr. Gheorghe Ban, de la DSVSA!

Un bărbat în vârstă de 53 de ani şi-a pierdut viaţa pe strada Ştefan Augustin Doinaş, din municipiul Arad, după ce un copac a fost rupt în timpul furtunii şi a căzut peste maşina condusă de acesta.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Vasile Goldiş” al Judeţului Arad, evenimentul a fost raportat la 112 de alţi participanţi la trafic.

La faţa locului s-au deplasat SMRUD şi un echipaj de descarcerare.

Persoana din maşină a fost găsită decedată, în urma unei fracturi de coloană cervicală, cauzată de căderea copacului peste maşină.

UPDATE/ Victima este dr. Gheorge Ban!
Potrivit primelor informaţii, persoana decedată ar fi Gheorghe Ban, şeful biroului Siguranţa Alimentelor în cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Gh.Ban

Acesta a fost director al instituţiei în perioada guvernării PDL, implicându-se între altele în promovarea produselor tradiţionale din zonele rurale ale judeţului Arad. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

  1. dumnezeu sa l ierte !!

    Raspunde
  2. Dumnezeu sa-l odihneasca! RIP!

    Raspunde
  3. Dumnezeu sa-l odihneasca !

    Raspunde
  4. MICLEAN MARIUS 30 iunie, 2014, 8:31 pm

    DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE! NU IMI VINE SA CRED,A FOST UN OM EXTRAORDINAR.

    Raspunde
  5. MICLEAN MARIUS 30 iunie, 2014, 8:32 pm

    DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA! A FOST O PERSOANA EXTRAORDINARA

    Raspunde
  6. A plecat un OM !
    Sa-i pastram vie amintirea prin faptele noastre.

    Raspunde
  7. coctel molotov 1 iulie, 2014, 8:53 am

    la ce genocid se face cu alimetatia asta plina cu Euri si carne expirata eu aici vad mana lui dumnezeu si sper ca toti spagari sa vada ca exista un Dumnezeu care ii vede pe toti indiferent ce cont are in banca!

    Raspunde
  8. Eduard Hoffmann 1 iulie, 2014, 10:00 am

    Dumnezeu să-l odihnească! Om, coleg şi prieten bun.

    Raspunde
  9. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace!!!! Condoleante Familiei!!!

    Raspunde
  10. Ce ghinion, Doamne Fereste! Asa ceva chiar nu pot sa cred, ce e si viata asta, momentul nepotrivit, clipa fatala, putea fi oricare dintre noi. A fost o furtuna violenta dar totusi acel copac nu putea fi taiat din timp?
    p.s. …”coctel molotov” esti un om fara minte, nu pot sa cred ca exista gunoaie care sa scrie asa ceva in astfel de momente, ce dobitoc, incredibil ce oameni traiesc pe acest pamant si cei cu bun simt mor pe strada. Dar asta e viata, e nedreapta, insa atentie la cei ce doresc rau altora, dupa un timp se intoarce si nu stii niciodata in viata la ce sa te astepti.

    Raspunde
    • Ceasul rau!! coctel molotov….habar n-ai pe ce lume traiesti….macar esti capabil sa injuri gramatical??? D-zeu sa-l odihneasca in liniste!!!

      Raspunde
      • hoasca batrana ce esti , acum constientizezi , ca dumnezeu nu bate cu bata , ci i- ti trimite direct un copac in cap ,cand vrea sa-si impuna punctul de vedere , asa ca fii cu mare bagare de seama cand umbli pe strada , ca nu se stie niciodata cand vei da socoteala pentru toate pacatele tale !

        Raspunde
  11. Sincerele mele condoleante.mD-zeu sal odihneasca

    Raspunde
  12. ciupuliga cosmin 1 iulie, 2014, 7:55 pm

    DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE.

    Raspunde
  13. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace!!!! Condoleante Familiei!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.