„Curăţenia de toamnă” a ajuns în cartierul Aurel Vlaicu (GALERIE FOTO)

„Curăţenia de toamnă” a ajuns în cartierul Aurel Vlaicu (GALERIE FOTO)

Șase zile din campania „Curăţenia de toamnă” desfăşurată la nivelul municipiului au fost rezervate şi în acest an cartierului Aurel Vlaicu.

„Municipalitatea a propus operatorilor de la salubritate următoarele lucrări: măturat, spălat străzi, spălat platforme gospodarești, la  toaletări, recepări, tăieri arbori, tuns gard viu, lucrări de întreținere canalizare pluvială, curățare guri de scurgere, înlocuit grătare, guri de scurgere din materiale compozite, înlocuit capace cămine de vizitare din materiale compozite, înlocuit capace cămine de vizitare, reparații și întretinere iluminat public, înlocuire corpuri de iluminat defecte, înlocuire becuri arse, remedieri defecte de rețele, verificare funcționare iluminat public. De asemenea, vor fi organizate acțiuni de colectare deșeuri DEEE – deșeuri de echipamente electrice și electronice”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Potrivit municipalității, lucrările sunt în grafic, iar în  21 octombrie operatorii de la salubritate se mută în Aradul Nou. Urmează cartierul Grădişte, Calea Romanilor, centrul municipiului  şi zona Confecţii.

Primăria muncipiului Arad mulţumeşte celor care s-au alăturat campaniilor edilitar-gospodărești și invită pe această cale asociațiile de proprietari și ONG-urile să o sprijine în acțiunile curățeniei de toamnă.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.