Curățenie cu forța în ACL, din ciclul „Cine nu e cu noi, e împotriva noastră”

Curățenie cu forța în ACL, din ciclul „Cine nu e cu noi, e împotriva noastră”

Consilierul municipal Sergiu Bîlcea a anunţat că, în conformitate cu o Rezoluţie adoptată la Braşov, aleşii locali ai PDL şi PNL din toată ţara trebuie să-şi depună până vineri, la secretariatele primăriilor sau ale consiliilor judeţene opţiunea pentru un partid sau altul. Este, potrivit lui Bîlcea, o „consultare prin angajament”, ACL vrând să ştie, înainte de expirarea termenului acordat prin Ordonanţă, pe cine se poate baza. Chiar dacă termenul nu este încheiat, aleşii nu se mai pot răzgândi, opţiunea putându-se exprima o singura dată.

„Vrem să știm la ce ne putem aștepta, pe cine ne putem baza iar cei ce nu vor face asta vor fi dați la o parte fiind consinderați de neîncredere”, a declarat Sergiu Bîlcea, consilier municipal ACL.

La conferinţa de presă, după cum suntem obișnuiți, consilierul municipal Ovidiu Moşneag a atacat din nou PSD Arad, pe tema celor două pasaje. Pentru a demonstra că acestea au fost folosite doar ca pretext pentru lansarea de „minciuni electorale” de către deputaţii PSD, Moşneag a reluat declaraţii ale deputaţilor Măduţa şi Căprar privind finanţarea şi finalizarea pasajelor, din octombrie 2013 până în iunie 2014.

„Toate au fost doar minciuni electorale, pentru alegerile europarlamentare. Nici măcar pasajul pe care guvernarea PDL l-a lăsat la finalizare 80% nu va fi gata la termenul promis, sfârşitul lui 2014”, a spus Ovidiu Moşneag.

„Sunt nenumărate exemple prin care demonstrăm că reprezentanții PSD nu sprijină arădenii ci îi intoxică cu declarații în care subliniază niște merite care sunt de fapt vorbe goale. Toate aceste minciuni, având ca scop alegerile pentru Parlamentul European, nicidecum terminarea pasajelor sau susținerea Aradului”, a mai declarat Moșneag.

  1. deci legea nu conteaza? daca e termen legal cine sunteti dvs. sa nu il respectati? prostii…

    Raspunde
  2. Pulele astea doua sunt niste nulitati traseiste.

    Raspunde
  3. Caca maca! Doi indivizi de la penibili spre jenanti. Unul este un aplaudac servil a lui Falca ajuns consilier exclusiv prin bunavointa lui Falca (cel care decide listele de partid) care nu a concurat in viata lui la nimic si pe care in afara de propria familie probabil ca nu l-ar sustine nimeni. Un nimeni nereprezentativ la fel ca toti iobagii de consilieri locali.
    Celalalt este penibilul consilier local ales tot pe liste de partid prin bunavointa lui Galis (pe care l-a sapat si mazilit) care insa s-a remarcat in calitatea lui de sef de campanie la alegerile europarlamentare din Arad unde, conform competentelor sale a reusit un scor sublim de 7%. Pentru asta nu gasesc un adjectiv care sa defineasca greata si scarba si care sa exprime si tristetea de situatie la care la s-a coborat un partid istoric ca PNL. As incerca ceva de genul: bai decerebratilor de membrii PNL, cata mizerie trebuie sa inghititi ca sa va hotarati sa va alegeti un reprezentant mai putin jenant, infect, penibil, un politruc absolut, arivist, impostor, diletant, papagal si gretos?
    Sau poate asta este PNL Arad?!

    Raspunde
  4. 2 panarame abjecte, precum sefii lor

    Raspunde
  5. nu exista nici o rezolutie. verificati la partid. e o minciuna marca Gh. Falca transmisa prin S. Bâlcea.

    Raspunde
  6. Din pacate din PNL Arad municipiu sa ales praful si pulberea, aceasta creatura bipeda numita Balcea ( nume predestinat) a fost numit presedinte interimar al organizatiei municipale de catre vodcarul sef Nelutu zis Cristina , numirea a fost facuta intr-un cadru oficial la terasa Perla Muresului dupa ce Neluta a sorbit din intelepciunea a aprox. 600ml de vodca cu bere in loc de apa. Am informatii deosebit de credibile ca marea majoritate a liberalilor din municipiu vor pleca la alt partid, tinand cont de situatie hotararea lor e una foarte buna, cum dreak sa accepti sa fi condus de tolobonul lingau al organizatiei.

    Raspunde
  7. Ticalosule ! te-am initiat in politica si tu mai dat la o parte cu nerusinare si tupeu porcesc, gata , paharul rabdarii mele e plin, pai cum sa iti permiti tu sa il rogi in genunchi pe Cristina sa nu ma invite la ziua lui, asta depaseste orice si pentru asta si pentru multe altele o sa imi iau revansa, iti promit!!!!!!!!!

    Raspunde
  8. Cam tarziu te-ai trezit domnule Galis.

    Raspunde
  9. Din nefericire pentru aradenii care au votat PNL aceasta este cea mai crunta deziluzie, pe langa faptul ca a ajuns la cheremul portocalezilor sant condusi de acesti 2 incapabili, amandoi ( Cristina+Bilcea) slugoii lui Falca , cel care cu ajutorul lor a distrus pur si simplu partidul Bratienilor. Astept cu speranta si in acelasi timp cu nerabdare o reactie din partea adevaratilor liberali din Arad, daca or mai fi.

    Raspunde
  10. IAcum vreo 2 saptamani i-am vazut pe acesti asa zisi politicieni la o emisiune TV locala, Ghilea Show , Mosneag a avut o prestatie aproape satisfacatoare , Bilcea in schimb a avut o prestatie absolut jenanta , fraze neintelese de nimeni, cuvinte puse aiurea in fraza, fara acord intre subiect si predicat……..ce mai tura-vura , vorbea ca un om cu minte foarte putina , asa cum mai spuneau si altii asta e o mare rusine pt. PNL. Daca doriti sa verificati spusele mele cautati pe net, merita, parol.

    Raspunde
  11. Am verificat cele spuse de tine , m-am uitat pe Ghilea Show si ai dreptate , cu ocazia asta am mai descoperit ceva la fel de jenant in ale vorbirii , si tot din PNL , cica e sefa liberalelor din jud. Arad si se numeste Iorgovan Simona , doamne cum se stiu astia face astia de rasul curcilor, cred ca Sorin Ghilea se distreaza de minune cu asemenea jene politice.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.