După 60 de ani de căsnicie, a găsit SECRETUL SOȚIEI: o cutie de pantofi! Soțul A ÎNGHEŢAT când a văzut ce se afla în ea!

După 60 de ani de căsnicie, a găsit SECRETUL SOȚIEI: o cutie de pantofi! Soțul A ÎNGHEŢAT când a văzut ce se afla în ea!

Au trăit împreună 60 de ani, timp în care și-au împărtășit totul: au vorbit despre tot și toate și nu au ținut secrete unul față de celălalt, cu excepția unei cutii de pantofi, pe care soția o ținea în partea de sus a dulapului și pe care și-a rugat soțul să nu o deschidă niciodată.

Bărbatul a ascultat rugămintea soţiei şi, în toţi cei 60 de ani, nu a încercat să descopere secretele micuței cutii de pantofi. Până într-o zi când bătrâna a început să se simtă foarte rău, iar medicul i-a spus că nu-și va mai reveni.

Atunci, considerând că este momentul să afle ce ascundea cutia, bărbatul a adus-o pe patul în care se afla soția sa şi a întrebat-o ce se află în ea.

Când a deschis-o, a găsit două păpuși croșetate și o grămadă de bani. Nu-i venea să-și creadă ochilor! „Ce se întâmplă?”, s-a bâlbâit el.

„Când ne-am căsătorit, a spus femeia, bunica mea mi-a spus secretul unei căsătorii perfecte. Mi-a spus că, dacă vreodată voi fi supărată pe tine, să tac din gură şi să croşetez o păpuşă”. Așa a și făcut, mărturie stând cele două păpuși din cutie.

Bătrânul a fost feritit când a văzut că în cutie se aflau doar două păpuși, însă, nu a înțeles de unde apăruse grămada de bani. Soția i-a explicat, iar bărbatul a încremenit:

„Banii sunt din vânzarea celorlalte păpuşi croşetate”, a explicat femeia.

Foto: lifebuzz.com

  1. Începeți sa deveniți penibili cu „stirile” voastre. Asta e o poveste expirata si voi o dati cu vrăjeală. Vai si-amar!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.