CUTREMUR în PNL Arad! Mai mulţi primari liberali la întâlnirea cu Tăriceanu! Alţii, ÎNTORŞI din drum

CUTREMUR în PNL Arad! Mai mulţi primari liberali la întâlnirea cu Tăriceanu! Alţii, ÎNTORŞI din drum

Mai mulţi primari liberali şi liberal-democraţi au participat, astăzi, la o întâlnire informală cu Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului şi lider al ALDE. Alţi primari liberali ar fi fost întorşi din drum de telefoanele primite de la preşedintele PNL Ludovic Orban.

La masă cu Tăriceanu au luat loc, între alţii, primarii din Ineu, Nădlac, Grăniceri, Igneşti sau Almaş.

Întâlnirea a avut loc după conferinţa de presă pe care liderul Călin Popescu Tăriceanu a susţint-o pentru a marca trecerea deputatului Eusebiu Pistru de la PNL la ALDE. Acesta din urmă a anunţat, în conferinţa de presă, că va fi urmat la ALDE de jumătate dintre primari şi alţi membri marcanţi ai PNL Arad.

La întâlnirea cu Călin Popescu Tăriceanu a participat şi fostul senator liberal Ion Şcheau, dar şi Caius Parpală, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Arad. De asemenea, a fost prezent şi Mihăiţă Calimente, secretar general adjunct al Senatului, fost preşedinte al ALDE Arad.

Loading...
 1. bine Pistruuuuu!!!!!!!!!!

  Raspunde
 2. O participat si Gita Falco? Trece si el la ALDE? :)))))))))))

  Raspunde
 3. Gitza face organizatie paralela in ALDE. Astia sunt trimisi la inaintare sa omoare si ALDE cum au omorat PSD. Gitza rulz!

  Raspunde
 4. Primarul de la Nădlac e in ALDE de mult!

  Raspunde
 5. Primarul din Almas nu mai este la Alde ,are adeziunea in alb ,la noi la PNL

  Raspunde
 6. daca vei lua doi din CJ. i ai spart! Bravo Eusebiu! Rupe-l pe Falca de la Didesti!

  Raspunde
 7. Wow! O întâlnire de forță! Au încăput toți la o masă şi au mai şi rămas locuri libere!

  Raspunde
 8. Ce multi sunt…. e plin de membrii ALDE , e plina sala. Si chelnerii sunt membrii ALDE? OAU si primarul de Almas e acolo deghizat ? Macati ceva bun? venim si noi…sau nu ,nu avem ce cauta cu tradatorii si frustratii

  Raspunde
 9. Am auzit ca 101 primari din judet au vrut sa vina ,dar ia anuntat cineva sa nu vina ca e plina sala si nu mai au loc nici pe scari. Aradenii nu mai pot dormi la noapte ca sunt in mare dilema sa ramana la PSD, sa ramana la PNL sau sa vina toti,toti la ALDE

  Raspunde
 10. Trebuia sa l duca pe Tariceanu sa se plimbe pe drumul jud.Sebis -Dieci.

  Raspunde
 11. Povesti fratilor povesti……..PNL-ul e bucuros ca a-ti plecat…….ALDE ce a construit pina acum va pierde cu voi ca si in cazul Calimente…….!!!!!

  Raspunde
 12. D-lor de la PNL sa fiti bucurosi si sa va faceti cruce ca plecat PISTRU .Se potriveste perfect cu calimente si scheau,doar asa dispare ALDE SI TARICEANU .

  Raspunde
 13. Ce mai tura..vura, ALDE Arad e in moarte clinica , drojdia politicii aradene sa adunat acolo, auzi ma , parpala , calimente , pistru , purcaru si scheau …vai si amar de voi !!!

  Raspunde
 14. Decat sa votați pe Nistru mai bine ba tăiați mîinile!

  Raspunde
 15. Au apărut și slugile lui Falcă zis (Gogu) !!!!URAAAAAAA

  Raspunde
 16. Nu Titi așteas instalatorii de gaz al lui Ciupe !!!

  Raspunde
 17. Ai dreptate Nicule , Galis este cu 10 clase peste oricare din cei enumerati de tine , tocmai de aia Vermorel zis Calimenta la executat politic !

  Raspunde
 18. Ce vorbesti ma ametitule , Papagalisul tau , roata de rezerva resapata a ALDE , care 10 clase ? de impostura , de gargara cu apa chioara sau poate de specialist in imbutelierea vrajelilor inerte !!!

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.