Isabela Rabotka a DEMISIONAT din CLM. MOTIVELE din spatele gestului

Isabela Rabotka a DEMISIONAT din CLM. MOTIVELE din spatele gestului

Isabela Rabotka a demisionat din funcția de consilier local municipal.

„După aproape șase luni în calitate de consilier în Consiliul Local Municipal Arad, perioadă în care am avut ocazia să văd și să înțeleg cum se mișcă lucrurile în orașul nostru și mai ales de ce nu se mișcă lucrurile, vă mărturisesc dezamagirea mea față de lipsa de cooperare, lipsa de comunicare și permanenta tensiunea dintre noi, cei aleși de arădeni să construim acest oraș. Ca liberal autentic nu pot concepe o bătalie politică alta decât în planul ideilor și al doctrinei, acolo de unde în definitiv tot societatea și cetățeanul ar iesi mai câstigat, mai întărit”, declară Isabela Rabotka (foto).

Potrivit acesteia, „atmosfera promovată și întreținută în consiliu este una necolegială, este una în care se încearcă învrăjbirea consilierilor, semănarea urii între consilieri din același partid, între partidele politice, se seamănă neîncredere și răutate astfel încât orice proiect pentru Arad să fie imposibil de votat în consens”.

„Speranța mea e ca în câteva luni, un an, doi sau maximum trei, la următoarele alegeri, lucrurile să se schimbe, Aradul și consiliul să devina unele cu adevarăt europene. Până atunci, părasesc acest consiliu dar voi rămâne în continuare un cetățean responsabil și la fel de implicat în viața Aradului”, a mai adăugat Isabela.

Loading...
 1. Daca esti o femeie desteapta ai demisiona si din partudul care nu mai reprezinta dreapta Romaneasca numit PNL.

  Raspunde
 2. du-te la PSD. te asteapta prietenii tai Beny si Iliuţă. :))) A … era sa uit: si Mihaiut Fiforas te asteapta sa te duca la minister hihi :)))

  Raspunde
 3. Cine te-a pus pe tine pe listele de candidati.?…..ce ai tu cu politica..?….Felicitari ca ai demisonat!!!

  Raspunde
 4. fEMEIA NU STIE CE VREA DE LA VIATA.A uitat ca pnl-ul a pusa pe liste pe loc eligibil sa ajunga consilier .

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.