CUTREMURĂTOR: În ACCIDENTUL de pe autostradă au MURIT un COPIL de 3 ani și un bărbat de 45! Șoferul NU AVEA CARNET (FOTO + VIDEO)

CUTREMURĂTOR: În ACCIDENTUL de pe autostradă au MURIT un COPIL de 3 ani și un bărbat de 45! Șoferul NU AVEA CARNET (FOTO + VIDEO)

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad a dat publicității rezultatele cercetărilor preliminare privind accidentul care a avut loc aseară, pe Autostrada A1, în apropiere de Șagu.

Reamintim că în evenimentul rutier și-au pierdut viața două persoane iar alte cinci au fost rănite.

„În incident au fost implicate 2 autoturisme, într-unul aflându-se 7 persoane iar in celălat o persoană. Primul autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu parapetul median, după care a rămas pe partea carosabilă și a luat foc. Ulterior, un autoturism care se deplasa în același sens de mers, a intrat în coliziune cu primul autoturism”, arată IPJ Arad.

„La fața locului au decedat două persoane: un minor de aproximativ 3 ani și un bărbat de 45 de ani. Alte 5 persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, dintre care 3 minori, cu vârste între 2 – 14 ani și 2 adulți, de 20 și 29 de ani. Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul care conducea primul autoturism, în vârstă de 29 de ani, din Arad, nu deține permis de conducere. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru infracțiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere fără permis”, se mai arată în informarea dată publicității de IPJ Arad.

 

Foto + video: ISU Arad

Citește și:

ACCIDENT ÎNGROZITOR pe Autostrada Arad – Timișoara! ȘAPTE VICTIME, dintre care DOUĂ DECEDATE (UPDATE + FOTO și VIDEO)

  1. […] CUTREMURĂTOR: În ACCIDENTUL de pe autostradă a MURIT un COPIL de 3 ani și un bărbat de 45! Șof… […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.