Dacă Falcă se face că nu vede, useriștii i se adresează direct lui Ciucă

Dacă Falcă se face că nu vede, useriștii i se adresează direct lui Ciucă

USR PLUS a susținut o conferință de presă în care, pe fondul lipsei de reacție a conducerii PNL Arad vizavi de incidentul de la Sântana, a cerut premierului Nicolae Ciucă, președintele PNL, retragerea sprijinului politic al consilierului liberal Silviu Cătălin Puia.

„În dimineața aceasta am susținut o conferință de presă la Arad, alături de Oana Toma – consilier local din Sântana, Dan Barna – vicepreședinte USR și Răzvan Anghel – președinte USR Arad prin care am condamnat gestul prin care colega noastră, Oana Toma a fost amenințată de un consilier PNL în timpul ședinței de Consiliu Local. Noi, cei din USR, nu vom tolera astfel de manifestări grobiene și condamnăm ferm comportamentul consilierului local PNL. Îi cer președintelui PNL, Nicolae Ciucă, să îi retragă sprijinului politic acestui individ!”, a declarat europarlamentarul USR PLUS Vlad Botoș.

De remarcat, că Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, nu avut nici o reacție deși au trecut deja câteva zile de când un consilier liberal din Sântana a încercat să o agreseze fizic pe Oana Toma, consilier al USR PLUS, chiar în timpul ședinței Consiliului Local.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.