De ASTĂZI începe distribuirea AJUTOARELOR alimentare de la UE

De ASTĂZI începe distribuirea AJUTOARELOR alimentare de la UE

Reprezentanţii Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Cominutară (DDAC) Arad anunţă că de astăzi începe distribuirea ajutoarelor alimentare de la UE.

Astfel, distribuirea alimentelor se va face de la depozitul situat în Arad, pe strada Eftimie Murgu, la numărul 87/A (în spatele magazinului Bendea), programul fiind de luni până vineri, între orele 08,30 – 16,30.

Predarea cutiilor cu alimente se face pe baza cuponului emis de Guvernul României şi Uniunea Europeană şi transmis beneficiarilor prin Poşta Română, fiecare persoană urmând să primească două cutii identice.

Cutiile cu alimente pot fi ridicate şi de către alte persoane împuternicite. Ridicarea cutiilor cu alimente se face pe baza cuponului individual, a unei declaraţii pe propria răspundere a persoanei care face parte din grupul ţintă şi se află în imposibilitate de a se deplasa şi a cărţii de identitate a persoanei împuternicite. Persoana care ridică pachetul va da o declaraţie pe propria răspundere că va livra pachetul la persoana care l-a împuternicit. Formularele tip de declaraţii se găsesc atât la sediul DDAC Arad cât şi la punctul de distribuire situat în Arad, strada Eftimie Murgu.

În situaţia în care există persoane care din diferite motive doresc returnarea cuponului fără să ridice alimentele, acestea pot fi preluate de primării, însoţită de o declaraţie olografă a persoanei în cauză, cu specificarea motivului returnării. Returnarea se poate face atât la sediul DDAC Arad cât şi la punctul de distribuire situat în Arad, pe strada Eftimie Murgu.

Pentru informaţii suplimentare cei interesaţi se pot adresa la următoarele numere de telefon: 0724334602, 0257254923.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.