De ce să investești într-un sistem de boxe active?

De ce să investești într-un sistem de boxe active?

Orice petrecere bine organizată, indiferent că are loc la țară, la oraș sau la mare, într-un pub sau la piscină, are nevoie de cel puțin o boxă activă de calitate, pentru muzică non-stop și distracție fără limite! În lumea muzicii, atât în spațiul public, cât și în spațiul virtual, au existat mereu discuții referitoare la utilizarea tipurilor de boxe audio în funcție de anvergura evenimentului și, desigur, la calitatea sunetului produs.

Avantajele unui sistem de boxe active

Prezentăm mai jos câteva avantaje ale utilizării unui sistem de boxe profesionale active:

  • Este o investiție pe termen lung

Bugetul este unul dintre criteriile importante atunci când mergem să alegem un sistem stereo de boxe active profesionale și nu numai. Trebuie să avem în vedere următoarele lucruri înainte de a înfăptui achiziția:

  • faptul că sistemul audio activ, spre deosebire de cel pasiv, nu necesită achiziționarea unei stații de amplificare și a altor elemente audio auxiliare;
  • prețul de achiziție este net avantajos față de alte sisteme audio existente pe piață;
  • sunetul este perfect calibrat, fiind gata sincronizat, astfel că sistemul de boxe active se potrivește și utilizatorilor cu puțină experiență;
  • boxele active sunt adaptabile oricărui tip de ieșire de la mixer, laptop, mp3/mp4 sau computer;
  • sunt ușor de transportat, fiind perfecte indiferent de decor;
  • pot fi achiziționate la set, dar și la bucată, fiind, de asemenea, disponibile într-o gamă variată de modele.

Acest tip de boxe este avantajos pe termen lung atât din punct de vedere financiar, cât și calitativ, fiind garanția unui sunet impecabil. Chiar dacă suntem tentați să ne orientăm către un set de boxe active mai ieftine în general, nu trebuie să uităm niciodată destinația pentru care le-am achiziționat, mai exact, tipul evenimentului pe care dorim să-l sonorizăm.

  • Potrivit pentru sonorizarea evenimentelor de dimensiuni mici spre medii

În funcție de evenimentul pe care dorim să îl planificăm și de numărul de invitați, este bine să știm faptul că modelele de boxele active profesionale sunt prin excelență pretabile unor evenimente de dimensiuni reduse (20-25 de persoane) spre medii (50-75 de persoane), fiind alegerea ideală pentru petreceri discrete și nopți reușite.

Montajul facil permite acestui tip de sistem audio compus doar din boxe și subwooferi activi o flexibilitate ridicată față de mediul de amplasare și ne ajuta să câștigăm timp. Totodată, cablarea întregului sistem este o operațiune foarte simplă, tot ce trebuie să facem este să interconectăm diferitele componente între sursele audio și cele de curent, iar apoi doar trebuie să dăm startul la distracție!

  • Asigură un sunet de înaltă calitate

Boxele active au integrat un amplificator audio menit să ofere, după promisiunile producătorului, o acustică inedită, fără a mai stârni disconfortul de a face reglajele din mers, ele fiind deja presetate. Și cei mai conservatori utilizatori de echipamente audio nu au cum să nu remarce calitatea înaltă a sunetului oferită de un sistem de boxe active dotate cu o putere de amplificare de 1000 W sau mai mult.

Da! Putem pune petrecerea în mișcare cu muzica preferată, redată la volumul potrivit, cu ajutorul unui set nou de boxe active de 1000 W, datorită amplificatorului ergonomic special creat și optimizat.

  • Este fiabil și ușor de întreținut

Este important de știut faptul că boxele active, datorită amplificării integrate, reprezintă o investiție pe termen lung, care nu necesită o atenție deosebită. Mentenanța se realizează foarte ușor de-a lungul timpului, depinzând de la producător la producător. Apoi, că ne placem să recunoaștem sau nu, fiabilitatea crescută stă de obicei la baza deciziilor noastre de cumpărare. Iar fiabilitatea boxelor active este de necontestat, acestea fiind în același timp extrem de practice și, astfel, putem da sunet oricărui moment din viața noastră.

Deși au un preț mai mare față de echipamentele audio pasive, din acest ultim punct de vedere ar trebui să deducem faptul că se merită să achiziționăm un sistem activ în condițiile în care suntem dispuși să eliminăm cheltuielile ce vin la pachet odată cu boxele pasive (mentenanță, accesorii, stație de amplificare și altele).

Brandul – un criteriu important în selectarea boxelor active

De ce să ne complicăm în mediocritate atunci când putem alege un sistem de calitate, de la un brand de top? Nu doar că avem garanția produsului, ci ne putem adresa, pentru orice eventualitate, unui specialist!

SoundStil este magazinul online unde avem la dispoziție o gamă variată de boxe active profesionale, la prețuri corecte, dar și alte echipamente audio și instrumente muzicale de înaltă calitate. Ce mărci? Păi, BOSE, MAG și SHOW ar fi câteva din brandurile prezente aici.

În concluzie, utilizarea unui set de boxe active prezintă o multitudine de beneficii, la un preț accesibil și cu un cost de întreținere optim. Sistemul funcționează doar în configurația cumpărată: boxa activă plus boxa sau boxele satelit, fără să fie nevoie de o stație de amplificare. Practic, avem tot ce ne trebuie pentru organizarea unor petreceri pe cinste. Hai să ne alegem de pe soundstil.ro un sistem de boxe active la preț accesibil și să ne bucurăm de sunete de înaltă calitate!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.