De ce un apartament la vilă îți oferă mai mult decât un apartament la bloc?

De ce un apartament la vilă îți oferă mai mult decât un apartament la bloc?

O serie de avantaje incontestabile, la același preț sau chiar mai mic!

Cum e să stai într-un apartament la bloc? Majoritatea dintre noi știm cum e, stăm sau am stat la bloc. Unii dintotdeauna, alții pentru câțiva ani, poate săptămâni sau doar câteva zile.

Dar, în momentul în care te gândești să cumperi un apartament, involuntar pui în balanță toate aspectele, iar multe dintre ele îți ridică serioase semne de întrebare despre cum va fi stilul tău de viață în următorii ani. Oare… chiar nu există altă variantă?!

Ba da. Dacă încă nu iei în vedere opțiunea unei case, există o versiune intermediară: apartamentele la vilă Westfield Suites. Și, fără îndoială, îți oferă mai mult decât un apartament la bloc. De ce?

În primul rând, ai loc. Loc să respiri. La Westfield Suites, ai un parc de 2000 de metri pătrați, nu stai sufocat între betoane și ești ferit de agitația urbană. Poți ieși la o plimbare, poți alerga sau să biciclești prin întregul cartier rezidențial, toate străzile sunt la dispoziția ta.

Westfield Suites sunt ca niște case mai mari, în care trăiesc câteva familii. Cochete și îngrijite, clădirile au doar două etaje și un număr restrâns de apartamente. Te simți ca și cum ai merge în concediu cu mai mulți prieteni și ați închiria o vilă cu toată curtea ei. Trebuie să fie mai bine decât în forfota dintr-un hotel cu 200 de camere, nu-i așa?

Nici piscina nu lipsește, e acolo, la câteva zeci de metri, la Clubhouse. Și sala de fitness tot acolo e. Și grădinița. Iar oamenii formează ușor o comunitate închegată, cu pasiuni și interese comune și se cunosc mai bine între ei. Stau la un grătar sau pe terasă împreună și povestesc vrute și nevrute. Ca la vilă.

Aceste apartamente la vilă sunt spațioase, bine compartimentate și construite cu pereți din cărămidă, nu din beton, cum se practica pe vremuri. Iar prețurile sunt chiar foarte bune. Cu loc de parcare inclus. Ba mai mult, te bucuri de privilegiul de a trăi în cel mai modern și mai titrat cartier din Arad – „Cel mai bun concept nou” din România anului 2018 și proiectul cu „Cel mai puternic impact pozitiv în comunitate” la Gala Clubului Profesioniștilor în Imobiliare 2019.

Așadar, pentru că un apartament la vilă Westfield Suites îți oferă un stil de viață superior, comparativ cu un apartament la bloc, la un preț foarte bun, se și vând bine. În prima vilă mai este disponibil un singur apartament, iar în cea de-a doua, sunt contractate deja jumătate.

Detalii despre tipurile de apartamente disponibile, suprafețe și prețuri puteți discuta la fața locului cu consilierii Westfield. Programează o întâlnire la 0721 22 88 60, ca să puteți discuta pe îndelete toate detaliile, relaxați, lângă piscină.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.