De Moș Nicolae fii un EROU! Cu o singură donare de sânge ajuți TREI persoane

De Moș Nicolae fii un EROU! Cu o singură donare de sânge ajuți TREI persoane

Un arădean a lansat o inițiativă frumoasă, cu ocazia Sfântului Nicolae, în data de 6 decembrie. Cei care doresc sunt invitați să doneze sânge, gest care poate salva vieți.

Silviu Dascăl a venit cu o propunere pentru arădeni, pe care a promovat-o pe pagina sa de Facebook: „Donează sânge de Sf. Nicolae! Cu o singură donaţie ajuţi TREI persoane …Te aşteptam alături de noi ca de Sf. Nicolae să faci cel mai important cadou care se poate face! Donarea de sânge e simplă, rapidă şi nedureroasă. Centrele de Transfuzie au nevoie urgentă de sânge, aşa că te aşteptam alături de noi începând cu ora 8.30 în data de 06.12.2018 la Centrul de Transfuzie de pe Str. Andrenyi Karoly Nr. 2-4 (lângă Salvare) în Arad să facem un cadou minunat de Moş Nicolae …”.

Cei care vor să participe la această acțiune trebuie să aibă între 18-60 de ani, iar în ziua respectivă să nu mănânce un mic dejun prea consistent și mai ales, să nu fumeze cu o oră înainte și după ce a donat.

Acțiunea va avea loc joi, 6 decembrie, de la ora 8:30, la Centrul de Transfuzii din Arad, pe strada Andrenyi Karoly 2-4.

 

 

 

 

 

  1. Un aradean get-beget 4 decembrie, 2018, 11:07 am

    Felicitari pentru initiativa!Cel mai frumos gest…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.