Gheorghe Falcă și Iustin Cionca, ACUZAȚI că nu dau doi bani pe rolul Aradului în Marea Unire

Gheorghe Falcă și Iustin Cionca, ACUZAȚI că nu dau doi bani pe rolul Aradului în Marea Unire

Deputatul social-democrat Florin Tripa spune că Gheorghe Falcă și Iustin Cionca nu dau doi bani pe rolul de prim rang al Aradului în Marea Unire.

Tripa susține că, într-un total semn de dispreț față de arădeni, Gheorghe Falcă și Marinel Cionca nu au găsit de cuviință să celebreze Centenarul Marii Uniri acasă, în chiar Capitala spirituală a marelui act istoric. Calcule meschine, politicianiste, i-au mânat, în mod slugarnic, în alaiul figurației de rezervă a PNL, spune Florin Tripa, deputat al PSD Arad.

„Nu că aceste triste personaje ar avea ceva în comun cu liberalismul sau cu istoria acestui partid. Obișnuiți să oficieze în chip de paharnici, cameleonii s-au aciuit acolo unde i-a mânat interesul mărunt, în cortegiul de rang secund a politicienilor pe care îi slujesc. Falcă, care nu a avut niciodată simțul ridicolului, se visează deja cu un picior la Bruxelles și a trebuit să pupe obligatoriu mâinile celor care, chipurile, l-ar propulsa într-o «carieră europeană». Cât despre Cionca, pe undeva îl înțeleg, orice politician care nu a mișcat un deget în aproape trei ani de mandat ar fi procedat în mod similar. Îl cred sincer că i-a fost rușine să dea ochii cu arădenii după prestația lamentabilă din fruntea Consiliului Județean. Și-au trimis  în schimb «cascadorii», Bibarț și Bîlcea, clone palide care învață zilnic arta decepției și cum să mintă electoratul fără a clipi. Într-un asemenea moment solemn de celebrare, cu o încărcătură spirituală imensă pentru Arad, gestul primarului și a președintelui CJA este incalificabil și denotă cât de accentuată este degradarea lor morală”, afirmă deputatul social-democrat de Arad, Florin Tripa.

  1. TRIPANE vorbesti prostii ca de fiecare data,Esti un tembel .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.