De râsu’-plânsu’/ Mesaj pe Facebook postat de un ROMÂN care voia SĂ SCOATĂ din UK un PITIC INFRACTOR… într-o valiză

De râsu’-plânsu’/ Mesaj pe Facebook postat de un ROMÂN care voia SĂ SCOATĂ din UK un PITIC INFRACTOR… într-o valiză

Un român a pus la cale un plan bizar pentru a ajuta un infractor să iasă clandestin, într-o valiză, din UK. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, stabilit în Marea Britanie a postat într-un grup pe Facebook un mesaj, prin care le cerea camarazilor români să-l ajute să scoată din UK un infractor mic de înălțime, care este identificat drept „Piticul”, într-o valiză.

Mesajul a apărut pe Internet săptămâna trecută, însă, a ajuns în atenţia tuturor în urmă cu doar câteva zile, după ce o persoană a depus plângere la poliția din România. Autorul mesajului, Doru Apetrei, l-a şters după câteva ore, dar nu înainte de a primi mai multe comentarii în care ideea lui era criticată.

Apetrei şi-a postat mesajul pe Facebook, într-un grup de români care trăiesc în Marea Britanie:

„Bună seara! Am un prieten pitic, are 96cm. A făcut multe tâmpenii pe aici, a spart o benzinărie în elefant&castle, nişte locuinţe în seven king, 3 sau 4, mai cu carduri… Dar nu vreau să intru în detalii! Ideea e că e urmărit aici şi vrea să plece în România… Ştiind că eu plec pe 11 acuma, mi-a propus să îl bag în bagaj, şi pune şi el la bilet, plus bagajul la cală (mi se pare şi normal)! Există riscul să fiu depistat? Şi dacă da… Ce pot păţi? Piticul e major (are 30 de ani)”.

În prezent, Scotland Yard investighează cazul și va lua măsuri de îndată ce primeşte informaţii de la omologii români.

La rândul lor, autoritățile din România au confirmat că investighează cazul, după ce mai multe persoane au remarcat mesajul şi o persoană a depus plângere.

pitic la valiza

Foto: telegraph.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.