DECIZIA de ultimă oră a SIMONEI HALEP cu privire la Indian Wells. MESAJ IMPRESIONANT al tenismenei după SINUCIDEREA vărului ei

DECIZIA de ultimă oră a SIMONEI HALEP cu privire la Indian Wells. MESAJ IMPRESIONANT al tenismenei după  SINUCIDEREA vărului ei

Vădit afectată de vestea sinuciderii verișorului ei primar, Simona Halep se gândea să abandoneze turneul WTA de la Indian Wells şi să revină în ţară.

În cele din urmă, însă, Simona a hotărât să participe la turneul american şi marţi seara (dimineaţa în SUA).

După ce şi-a anulat o şedinţă de antrenament programată pe unul dintre terenurile bazei din California, Simona a revenit la pregătiri marţi seara, alături de campioana en-titre din Statele Unite, italianca Flavia Pennetta.

Tenismena a ales, pentru acest antrenament un tricou cu un mesaj special.

„Visează, suferă, învinge” (DREAM, SUFFER, SUCCEED), se putea citi pe tricoul pus la dispoziţie de sponsorul tehnic, tricou pe care Halep l-a purtat peste echipamentul de joc.

Nicia Arghir, verișorul primar al Simonei Halep, s-a sinucis luni seara cu un cablu electric, trupul neînsufleţit fiind descoperit de unchiul sportivei din România.

Simona va intra în concurs direct în turul II, fiind cap de serie numărul trei în California.

Indian Wells 2015, turneu dotat cu premii în valoare totală de 6.1 milioane de dolari, are loc în perioada 11-22 martie.

 

  1. De ce mai toti isi pun capat zilelor cand dau de greu in viata. Daca ai avut datorii sau alte probleme cel mai bine spui apropiatilor chair daca primesti pedeapsa din partea lor. Luandu-ti viata nu usurezi lucrurile ci ii faci sa sufere pe cei din familie si datoria oricum ramane sa fie platita de ei.
    Se gaseste o solutie la aproape orice pentru ca nu esti singur pe lume, Rostul familiei este sa te ajute cand dai de greu.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.